Головна Новини Зірки шоу бізнес У формі кристалу: відома співачка випустила новий аромат
commentss НОВИНИ Всі новини

У формі кристалу: відома співачка випустила новий аромат

Головними нотками парфуму стали ніжні фруктові композиції

26 серпня 2020, 17:35 comments1186
Поділіться публікацією:

Популярна виконавиця Аріана Гранде активно займається не тільки музичною кар'єрою, а й комерційними проектами. Нещодавно вона представила свій 6-й парфум з фруктовими нотками, який назвала на честь синглу. Про це повідомляє officiel-online.

У формі кристалу: відома співачка випустила новий аромат

Аріана Гранде | Vidapress

Новий парфум приваблює не тільки своїм запахом, але і незвичайною формою. Всередині флакону у вигляді кристала зібрана композиція з нотками солоної карамелі, лаванди, квітів груші, маршмелоу та інших компонентів. Парфуми Аріана назвала R.E.M, в честь своєї пісні, яку вона презентувала у 2019 році.

Офіційний продаж нового парфуму стартує в останніх числах цього місяця, але придбати його вже можна онлайн на сайті Ulta.com. Новий аромат від американської співачки коштує 64 долари (близько 1800 гривень).

У формі кристалу: відома співачка випустила новий аромат - фото 2

Відомо, що свій перший парфум Аріана Гранде випустила у 2015 році. Після цього, вона співпрацювала з американським брендом MAC cosmetics. Співачка випустила кілька помад і блисків для губ в колекції Viva Glam; вся сума, яка була виручена від продажу спрямована до Фонду MAC по боротьбі зі СНІДом. Ще Гранде випустила колекцію одягу спільно з англійським брендом Lipsy London.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Аріана Гранде показала своє справжнє волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини