Головна Новини Зірки шоу бізнес У Китаї цензура видалила новини про перемогу Хлої Чжао на "Оскарі"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї цензура видалила новини про перемогу Хлої Чжао на "Оскарі"

Спочатку новини про перемогу Хлої Чжао викликала хвилю поздоровлень, однак через кілька годин всі повідомлення були стерті

28 квітня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

У китайських соціальних мережах видалені всі новини про перемогу режисера Хлої Чжао і її фільму "Земля кочівників" на 93-й премії "Оскар". Вона отримала премію в номінації "Кращий режисер".

У Китаї цензура видалила новини про перемогу Хлої Чжао на "Оскарі"

Хлої Чжао (фото з відкритих джерел)

Спочатку новини про перемогу Хлої Чжао викликала хвилю поздоровлень, однак через кілька годин всі повідомлення були стерті.

У національних пошукових системах Baidu і Sogou немає згадки про перемогу ЧЖАО на "Оскарі".

Крім цього, державна телекомпанія Центрального телебачення Китаю, офіційне інформаційне агентство Сіньхуа і головна державна газета People's Daily нічого не повідомили про цю історичну подію.

Раніше Чжао піддалася нападкам цензури за інтерв'ю, в якому, кажучи про КНР, вона заявила, що дорослішала в місці, "де брехня всюди".

Нагадаємо, багато кіноманів з нетерпінням чекали останнього квітневої неділі. Адже саме 25 квітня стали відомі володарі золотих статуеток "Оскар", які перемогли у 2021 році. "Коментарі" повідомляють список всіх переможців. Відзначимо, що в цьому році, через коронавірусної пандемії, церемонія дуже відрізнялася від всіх звичною — меншою помпезністю і масштабом. Однак багато в кіновечір стало все одно незабутнім і по-своєму вражаючим. До слова, на відміну від попередніх років, "Оскар-2021" пройшов відразу на двох локаціях. Частина акторів і організаторів відвідала вже звичний Dolby Theatre. Однак другий майданчик розмістилася на Union Station — однієї з найбільших залізничних станцій Лос-Анджелеса.

Всього в кіновечір було вручено 23 золоті статуетки з "дядьком Оскаром". Деякі фільми, очікувано, отримали відразу по кілька нагород.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини