Головна Новини Зірки шоу бізнес У Маколея Калкіна народився син
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маколея Калкіна народився син

Щасливі батьки вже дали своєму первістку ім'я - Дакота

13 квітня 2021, 04:39 comments1102
Поділіться публікацією:

Маколей Калкін вперше став батьком! Так, так, той самий Калкін, який назавжди запам'ятався десяткам мільйонів глядачів як Кевін з різдвяної комедії "Один вдома". А тепер йому вже 40 років, і у нього народився син.

У Маколея Калкіна народився син

Маколей Калкін (фото з відкритих джерел)

Подруга Маколея Бренда Сонг, з якою він живе вже кілька років, народила хлопчика 5 квітня в Лос-Анджелесі о 13:10 за місцевим часом. Про це 12 квітня повідомив популярний журнал Esquire. Малюк з'явився на світ з вагою 3 кілограми 120 грамів. Мама і немовля почувають себе добре.

Щасливі батьки вже дали своєму первістку ім'я — Дакота. Так звали рідну сестру Маколея, яка загинула 9 грудня 2008 року в Лос-Анджелесі. Дівчину збила машина.

Бренда і Маколей познайомилися у 2017 році на зйомках комедії "Земля змін". Картину зняв один Калкіна Сет Грін.

Нагадаємо, в новому сезоні популярного телесеріалу "Американська історія жахів" з'явиться зірка фільму "Один вдома" Маколей Калкін. Про це офіційно повідомив один з шоу-раннерів проекту Райан Мерфі на своїй сторінці в Instagram. Творець проекту опублікував тизер нового сезону з іменами акторів, які брали участь в зйомках. Серед них опинився і 39-річний Маколей Калкін, який вже давно не з'являвся на великих екранах, хіба що в рекламних роликах. Поки невідомо, кого саме зіграє актор, адже тема нового сезону і деталі його сюжету тримаються в секреті.

Точної дати виходу 10-го сезону також поки немає, тому глядачам залишається тільки чекати. До речі, на своєму акаунті в Twitter, зірка "Сам удома" з гумором прокоментував своє повернення: "Прокинувся і зрозумів, що я в тренді. Хто-небудь пояснить, що відбувається?".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Esquire
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини