Головна Новини Зірки шоу бізнес У Мережі пригадали давній конфлікт між Зеленським та головним коміком Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі пригадали давній конфлікт між Зеленським та головним коміком Кремля

За словами Зеленського, Масляков запропонував йому залишитись у Москві редактором КВК

9 вересня 2024, 23:50 comments1455
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський, будучи ще відомим коміком і капітаном команди КВК "Квартал 95", мав конфлікт із засновником і ведучим КВК Олександром Масляковим. Про це він розповідав у 2018 році в інтерв'ю Дмитру Гордону, задовго до того, як став президентом.

У Мережі пригадали давній конфлікт між Зеленським та головним коміком Кремля

Олександр Масляков (фото з відкритих джерел)

Зеленський зазначив, що участь у КВК стала для нього важливим імпульсом у житті. Він висловив вдячність цьому шоу за можливості, які воно йому надало, і підкреслив, що завжди з повагою ставився до людей та подій, які сприяли його розвитку.

Конфлікт, за словами Зеленського, виник через командний підхід. Масляков запропонував йому залишитися в Москві працювати редактором КВК, при цьому наполягав на розпуску команди "Квартал 95". Для Зеленського це було неприйнятно, оскільки він не міг "розпустити друзів". У результаті його відмови він опинився "в опалі" в КВК.

Після цього Зеленський разом зі своєю командою повернувся до Києва, де заснував "Вечірній квартал", що згодом стало успішним шоу в Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про смерть головного КВКшника Росії.  Беззмінний ведучий російської програми "КВК" Олександр Масляков, відомий своєю про-путінською позицією, помер у віці 82 років. Інформацію про його смерть оприлюднили в офіційному Telegram-каналі КВК. 

Масляков пішов з життя у неділю, 8 вересня. Він вів програму "КВК" з 1964 року і залишив свою посаду лише у квітні цього року. Як повідомлялося раніше, він страждав від важкої хвороби — неоперабельної пухлини в легенях, яка була виявлена у 2022 році після перенесеного ковіду.

Олександр Масляков старший протягом багатьох років публічно підтримував президента Росії Володимира Путіна і був його довіреною особою на виборах. У 2023 році його син також приїхав на окуповану Донеччину і виступав перед так званими "ветеранами СВО", включаючи зруйнований Маріуполь.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини