Головна Новини Зірки шоу бізнес У нинішньому році вручення премії «Оскар - 21» пройде на декількох локаціях
commentss НОВИНИ Всі новини

У нинішньому році вручення премії «Оскар - 21» пройде на декількох локаціях

Номінанти "Оскара" стануть відомі 15 березня

12 лютого 2021, 04:35
Поділіться публікацією:

Нагородження кращих в кінопрофесії відбудеться 25 квітня. Традиційна лютнева дата проведення церемонії була перенесена в зв'язку з коронавірусом — організатори висловили сподівання, що масова вакцинація допоможе стабілізувати ситуацію, цитує Reuters заяву членів Американської кіноакадемії.

У нинішньому році вручення премії «Оскар - 21» пройде на декількох локаціях

Оскар - фото з відкритих джерел

Також стало відомо, що 93-а церемонія вручення кінопремії пройде на декількох локаціях, щоб уникнути великого скупчення людей. Зокрема повідомляється, що однією з локацій стане зал Dolby Theatre (ЛА), що вміщує 3,4 тис. Осіб. Найближчим часом організатори оприлюднять інші локації проведення премії.

Також повідомляється, що в нинішньому році будуть зроблені особливі заходи карантинної безпеки, націлені на мінімізацію близького контакту людей в залах для проведення прес-конференцій і спілкування зі ЗМІ.

Нагадаємо, европейська кіноакадемія визначила кращий фільм 2020 року. На думку кіноекспертів, лідером стала стрічка режисера з Данії Томаса Вінтерберга "Ще по одній". Головну роль в кінокартині виконує Мадс Міккельсон. премія Європейської кіноакадемії була заснована в 1988 році. На думку організаторів премії, вона протиставляється американському "Оскару". Європейські переможці отримують бронзову статуетку "Фелікс". Як повідомляв портал "Коментарі", святкування Нового року супроводжується не тільки застіллям, ялинкою та дзвоном келихів.

Одна з багатьох причин, за якими ми всі любимо свято, — атмосферні фільми, що піднімають настрій і змушують вірити в чудеса. Якщо ж вам набридло дивитися банальні "Один вдома" або "Іронію долі", то запрошуємо ознайомитися з п'ятьма фільмами, які зігріють вас в переддень свята.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини