Головна Новини Зірки шоу бізнес У родині судді "МастерШефа" сталося горе
commentss НОВИНИ Всі новини

У родині судді "МастерШефа" сталося горе

У зірки кулінарного шоу "МастерШеф" помер батько

6 лютого 2022, 22:50
Поділіться публікацією:

В родині Тетяни Литвинової  кілька днів тому сталась трагедія. В судді популярного телешоу "МастерШеф" 5 лютого пішов з життя тато. Рідній людині зірки виповнилось  80 років, причому останнє десятиліття  він дуже сильно хворів. Про це  Тетяна повідомила в соціальних мережах.

У родині судді "МастерШефа" сталося горе

Тетяна Литвинова (фото з відкритих джерел)

 Як зазначила  вбита горем зірка, її тато 10 днів не зміг дожити до свого 81-року  народження. За  десять років він пережив 5 інсультів, інфаркт, ампутацію і ще й реанімацію.

 Суддя телешоу щиро подякувала своєму татові, який пішов у засвіти.

 Литвинова дякує йому за подароване життя. За турботи. Навіть за риси характеру, які перейняла в нього – силу та сміливість. Рада, що батько гордився нею, бо вона стала такою, як він хотів. Їй подобалось, як її тато вмів радіти життю, вмів сміятись. Він любив життя і вів боротьбу з недугою до кінця. Був справжнім героєм. Їй буде  дуже не вистачати найріднішої  людини в її житті.

 Зірка має надію, що там, у засвітах, її татові буде добре  і виставила дорогу їй спільну дитячу фотографію з татом і сестрою.

 Прихильники  в соціальних мережах коментують цю сумну подію для зірки.

Нагадаємо, що "Коментарі"  інформували про те, що у Польщі раптово помер 34-річний українець, який знімався у "Танцях із зірками". 21 грудня помер Георгій (Жора) Корольов, котрий був відомим артистом. Він прославився завдяки зйомкам у кінокартинах, а також завдяки участі у польських "Танцях із зірками". Повідомляється, що на момент смерті чоловікові було лише 34 роки. У танцюриста відбулося запалення серцевого м'яза. У день смерті чоловікові різко погано стало, коли він збирався на тренування.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини