Головна Новини Зірки шоу бізнес У Росії придумали, як помститися Пугачовій за антипутінську позицію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії придумали, як помститися Пугачовій за антипутінську позицію

Повідомляється, що пісні Примадонни прибрали з ефірів усіх радіостанцій.

6 жовтня 2022, 08:42 comments5687
Поділіться публікацією:

Після того, як відома російська співачка Алла Пугачова вдруге за рік залишила країну на знак незгоди з політикою путінського режиму щодо війни в Україні, у Кремлі не вигадали нічого іншого, ніж дати вказівку – зняти зірку з усіх радіоефірів. Як повідомляють росЗМІ, на "Російському радіо" заявили, що пісні Пугачової не ставлять уже дуже давно. Звісно ж, ніхто публічно не став визнавати, що у всьому провиною політика. На радіо аргументували таку позицію тим, що Примадонна російської естради давно вже не тішить публіку новими композиціями.

У Росії придумали, як помститися Пугачовій за антипутінську позицію

Максим Галкін та Алла Пугачова. Фото: з відкритих джерел

У "Російській медіагрупі" зазначили, що запити російської аудиторії можуть бути, а ось зворотного зв'язку немає. Виконавиця вже давно не тішить своїх шанувальників новими шлягерами.

"Європейська медіагрупа" повідомила, що плей-листи формуються з урахуванням чартів, хіт-парадів та думок фокус-груп. Алла Пугачова сьогодні не є тією виконавицею, яка популярна серед слухачів. До того ж вона давно не випускала нових композицій, які були б цікаві широкій аудиторії. Здебільшого зірку знають за старими хітами, яким уже дуже багато років, але у рейтингу вони займають далеко не перші позиції.

А ось в ефірі "Ретро FM" звучали пісні Алли Пугачової, випущені більш ніж 20 років тому.

Перед стартом нового навчального року раптово до Росії повернулася Алла Пугачова з дітьми, але без чоловіка Максима Галкіна. Тоді виконавиця пояснила своє повернення тим, що дітям потрібно готуватися до нового навчального року та йти до школи. Ось тільки надовго Примадонна у РФ не затрималася. Вона забрала зі школи документи дітей та навіть виставила будинок на продаж, згодом залишивши Росію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін – які неприємності готує ворог.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини