Головна Новини Зірки шоу бізнес У Росії скаржаться, що через від'їзд Пугачової та компанії російський бюджет недоотримав мільйони
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії скаржаться, що через від'їзд Пугачової та компанії російський бюджет недоотримав мільйони

Путінські пропагандисти не можуть замінити іменитих російських артистів, які виступили проти політики Кремля

30 грудня 2022, 12:35 comments5861
Поділіться публікацією:

Наймастичніші організатори концертів у Росії підбили підсумки 2022 року і з'ясували, що 30% вітчизняних зірок, які збирали стадіони, більше не приносять гроші державі-терористу. Вони або поїхали самі, не підтримуючи путінський режим, або зіткнулися із проблемами на тлі засудження війни в Україні. Таким чином, компанії змушені були повернути клієнтам понад 500 млн рублів. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ.

У Росії скаржаться, що через від'їзд Пугачової та компанії російський бюджет недоотримав мільйони

Алла Пугачова. Фото: із відкритих джерел

Головними причинами такого розвитку подій глава "МТС Ентертейнмент" Михайло Мінін вважає від'їзд артистів із країни та заборону на виступи низки топових музикантів, на концерти яких із задоволенням ходили сотні тисяч росіян.

Серед них: Алла Пугачова та Максим Галкін, які засудили війну і покинули РФ, Земфіра, група Little Big, Валерій Меладзе, а також репери Oxxximiron та Noize MC. Практично кожного з них визнали "іноагентами" та заборонили виступати в Росії.

При цьому варто зазначити, що практично ніхто зі згаданих артистів не ллє крокодилячі сльози по Батьківщині і тим більше за тими заробітками, які у них були в РФ, адже всі вони вже досить забезпечені люди. Цікаво, що в Росії сумніваються в успіху кишенькових артистів, яких виростив Кремль для просування пропаганди. Хоча таких "путіністів" запрошують на всі державні заходи та федеральні канали, стадіони вони збирати не можуть.

"Виростити артиста, який зможе збирати тисячі людей на концерт, швидко не вдасться. Існує велика різниця між тим, скільки людей слухають того чи іншого артиста на стрімінгу та скільки платять за квитки на його концерт", – сказав Мівін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розпад та поразка Росії у 2023-му році: яка ймовірність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини