Головна Новини Зірки шоу бізнес У Росії з'явилися афіші про концерт артиста, який вступив до лав ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії з'явилися афіші про концерт артиста, який вступив до лав ЗСУ

Продюсер Макса Барських Алан Бадоєв зазначив, що це цинічний обман публіки, яка витратиться та придбає квитки.

5 червня 2022, 11:10 comments3295
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", росіяни чекають у Санкт-Петербурзі на концерт українського артиста Макса Барських, який нібито має дати великий концерт 26 серпня. Співак та його продюсер Алан Бадоєв опублікували у Instagram фото цих афіш та висловилися щодо цікавої ситуації. 

У Росії з'явилися афіші про концерт артиста, який вступив до лав ЗСУ

Макс Барських. Фото: instagram.com/max_barskih

Зазначимо, Макс Барських, який до повномасштабного вторгнення Росії в Україну активно виступав у РФ, пояснив таку ситуацію тим, що російські пропагандисти досі не можуть знайти собі місця від того, що в їхню брехню вже ніхто у світі не вірить. Все це від дурості та безсилля. Але це навіть краще і в Україні хочуть бачити більшого екшену, бо запаслися попкорном.

У свою чергу продюсер Макса Барських відомий український кінорежисер Алан Бадоєв взагалі порадив росіянам слухати їх улюбленця Олега Газманова і не розповідати байки про те, що до них приїде Макс Барських та інші відомі зірки. Також Алан Бадоєв зазначив, що ті, хто затіяв чергову аферу з назвою "Музика поза політикою" – це справжнісінькі аферисти, які цинічно обманюють самих росіян, які витратиться на квитки, а в результаті ніякого концерту не буде.    

Зазначимо, після того, як музикант Макс Барських публічно засудив Росію за її вторгнення в Україну, він заявив про ще одне своє рішення – вступити до лав ЗСУ. Артист висловився, що він може бути корисним своїй країні не лише як музикант, а й як військовий.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ППО України новий рекорд: у Генштабі розповіли, скільки ворожих цілей "приземлили" ЗСУ за попередню добу.

У Росії з'явилися афіші про концерт артиста, який вступив до лав ЗСУ - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/max_barskih/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

5 червня 2022, 12:10

ЗСУ! Делайте выводы-в конце августа Вас ждет пидербург на болотах. Оговорочка-то по Фрейду:)


Новини