Головна Новини Зірки шоу бізнес У США помер актор Роберт Дауні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США помер актор Роберт Дауні

Роберт Джон Дауні-старший - не тільки американський актор і режисер, а й сценарист, продюсер, оператор і монтажер

8 липня 2021, 02:04
Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах на 86-му році життя помер актор і режисер Роберт Дауні-старший, батько голлівудського актора Роберта Дауні-молодшого.

У США помер актор Роберт Дауні

Роберт Дауні (фото з відкритих джерел)

Про це з посиланням на його дружину Розмарі Роджерс і сина, повідомила Daily News.

Роберт Джон Дауні-старший — не тільки американський актор і режисер, а й сценарист, продюсер, оператор і монтажер. Роберт Дауні-старший прославився як сценарист і режисер незалежних фільмів. Деякий час працював на комерційній радіостанції. Фільм "Патні Своуп" (1969) став одним з його перших робіт, який відразу отримав визнання критики. У 1970 році він зняв фільм "Загін", в якому вперше зіграв його син — Роберт Дауні-молодший. Після цього відбувся ряд творчих невдач, і Роберт почав вживати наркотики.

Його дружина Елсі Дауні пішла від нього з дітьми. Друга дружина, Лора Ернст, допомогла йому впоратися з собою. Він зняв фільм "Компанія Хьюго" (1997) і виявився на вершині голлівудського успіху. Через деякий час Лора померла.

Дауні-старший останні п'ять років боровся з хворобою Паркінсона, він помер у себе вдома в оточенні сім'ї.

Нагадаємо, американська актриса Ліза Бейнс померла через 10 днів після того, як її збив невідомий чоловік на електросамокаті в Нью-Йорку. Актриса отримала травму голови в результаті зіткнення з електросамокати 4 червня на пішохідному переході в західній частині Манхеттена. Зірку госпіталізували в лікарню Mount Sinai Morningside, проте лікарям не вдалося врятувати її життя. Винуватець ДТП втік з місця інциденту, його досі розшукують.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини