Головна Новини Зірки шоу бізнес Українська паляниця потрапила до кліпу американських реперів Дрейка і Future (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська паляниця потрапила до кліпу американських реперів Дрейка і Future (ВІДЕО)

Хліб з гербом України з'являвся у відеороботі кілька разів

6 травня 2022, 22:02
Поділіться публікацією:








Репери Дрейк і Future випустили новий кліп на свій трек "Wait For U".  У своїй відеороботі музиканти засвітили паляницю з українським гербом. Новий відеокліп музиканти виклали на  YouTube.

Українська паляниця потрапила до кліпу американських реперів Дрейка і Future (ВІДЕО)

Український хліб показали в американському кліпі (скріншот з відео)

У своєму кліпі музиканти з'являються в образі  короля та лицаря з епохи Середньовіччя. На столі у яких серед інших страв лежить паляниця з гербом України.
За один день кліп відомих американських реперів подивилися більше 2,2 мільйона разів. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скандальний Моргенштерн відзняв кліп про війну в Україні. Відомий в Росії репер  Моргенштерн презентував кліп "12" про агресію в Україні та війну, яку розпочав Путін проти українського народу. В ньому  виконавець засуджує  російського президента  Путіна і все те, що він чинить на українській землі. Тут  наведений  фрагмент  звичайної розмови друга російського репера — Владислава Палагіна — з мамою, вона в ці дні переховується в одеському бомбосховищі. "Синулечко, ну, так, у нас тут, прям у нас, вранці дах мало не знесло. Ми думали кудись тікати, а потім повернулися на місце",- розповідає сину жінка. Мама  його друга  зазначила, що мовчки сидять,  погреб слугує  бомбосховищем для городян.  Просить сина, якого ніжно називає телефоном  котиком, не хвилюватися. Моргенштерн  в своєму кліпі озвучує,  що великим дядькам завжди було все одно, як  буде там російським  солдатам. "Великі дядьки відправлять на бійню – дядькам завжди було пох*й", — підсумував Моргенштерн. У такий спосіб репер у своїй новій роботі засудив президента рф Володимира Путіна.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини