Головна Новини Зірки шоу бізнес Українська поп-співачка публічно зреклася Батьківщини, витанцьовуючи під час обстрілу Вінниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська поп-співачка публічно зреклася Батьківщини, витанцьовуючи під час обстрілу Вінниці

У день обстрілу Вінниці мовчанка-артистка цинічно співала на фестивалі у Вітебську

15 липня 2022, 18:03 comments10756
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", відома українська співачка Таїсія Повалій, яка давно переїхала до Росії, тепер публічно заявила, що вона не має нічого спільного з Україною. Таку заяву зірка зробила 14 липня, коли центральну частину Вінниці російські війська обстріляли ракетами, тоді загинуло понад 20 мирних громадян, серед яких діти. Повалій на той час виступала на музичному фестивалі "Слов'янський базар" у білоруському місті Вітебськ. Там вона і зізналася зі сцени, що вважає своєю Батьківщиною Білорусь.

Українська поп-співачка публічно зреклася Батьківщини, витанцьовуючи під час обстрілу Вінниці

Слов'янський базар. Фото: із відкритих джерел

Цікаво, що горе-зірка таке зізнання зробила після виконання пісні "Верба" українською мовою.

Таїсія Повалій заявила, що вона завжди з великою радістю та захопленням приїжджає до Білорусі, бо вважає цю країну своїм будинком, бо саме Вітебськ став її творчою Батьківщиною, заявила співачка.

Зазначимо, артистка не приховує свого визнання Путіну та підтримує повномасштабну війну проти українського народу. Цікаво, що на цьому концерті також традиційно з довгою промовою виступив самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Привертає увагу ще один момент – син Таїсії Повалій Денис у своєму Instagram публікував кадри, зроблені на місці руйнувань у Вінниці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — пряма загроза – Угорщина заявляє про військовий сценарій на випадок НП та захист 150 тисяч мешканців Закарпаття.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у чому друга половина літа стане вирішальною: який прогноз на фронті . Експерти розповіли у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини