Головна Новини Зірки шоу бізнес Український режисер зняла кліп для британського гурту Foals
commentss НОВИНИ Всі новини

Український режисер зняла кліп для британського гурту Foals

2am – це сингл майбутнього сьомого інді-рок альбому Life Is Yours

16 лютого 2022, 03:20
Поділіться публікацією:

Українська режисерка та кліпмейкер Таня Муіньо зняла кліп для пісні "2am" британського гурту Foals. Про це музики розповіли NME. Фільмування кліпу тривало у Києві. Як розповів фронтмен Foals Янніс Філіппакіс, виконавці зазнавали тривоги через ймовірне вторгнення РФ в Україну. У свій час вони навіть хотіли відмовитися від відео, проте згодом вирішили "йти на ризик".

Таня Муіньо - фото з відкритих джерел

“Це було трохи сюрреалістично. Кілька тижнів тому ми дзвонили і запитували, чи варто відмовитися від ідеї поїхати туди на вульмування. Ми ризикнули, і все було добре, хоча було відчуття, що все йде шкереберть”, – зазначив Філіппакіс.

2am – це сингл майбутнього сьомого інді-року альбому Life Is Yours. Реліз запланований на літо 2022 року. Також відзначимо, що Муіньо – тричі перемагала у номінації “Найкращий відеокліп” щорічної української премії YUNA та двічі у номінації “Кліпмейкер року” за версією M1 Music Awards. За свою кар'єру вона співпрацювала як із українськими, так і із закордонними зірками. А її кліп для пісні Montero – Call Me by Your Name – номінували на American Music Awards.

Нагадаємо, американська компанія Apple через фільм українського режисера Василя Москаленка "Apple-Man" подала скаргу в Управління з патентів та товарних знаків США (USPTO). Корпорація вважає, що глядачів може ввести в оману назву фільму. Це повідомило видання The Hollywood Reporter. Сатиричний фільм, який перекладається як "Яблучний чоловік", був профінансований через краудфандингову платформу Kickstarter та зібрав близько 120 тисяч доларів. У кінострічці головний герой уміє керувати яблуками у просторі. Всупереч назві фільму там немає жодної згадки компанії Apple або її продуктів.

Проте Apple має намір домогтися заборони використання назви. Слово "Apple" (яблуко) є товарним знаком техногіганта. "Споживачі помилково вважатимуть, що торговий знак заявника є додатковим розширенням відомого бренду Apple", — йдеться у тексті скарги. Юрист Джеремі Ече, який представляє інтереси Москаленка, зазначив, що вищезазначене слово не є власністю Apple. Тому воно не може ввести в оману глядачів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини