Головна Новини Зірки шоу бізнес Український телепродюсер приєднався до Маршу рівності у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Український телепродюсер приєднався до Маршу рівності у Києві

Продюсер Володимир Завадюк виступив на підтримку ЛГБТК на марші у Києві

17 червня 2024, 12:10
Поділіться публікацією:

Учора, 16 червня, на вулицях столиці України пройшов Маршем рівності. Цього разу марш привернув особливу увагу завдяки участі телепродюсера Володимира Завадюка, відомого своєю роботою над популярними шоу, такими як "Голос країни" та "Танці із зірками".

Український телепродюсер приєднався до Маршу рівності у Києві

Продюсер Володимир Завадюк виступив на підтримку ЛГБТК на марші у Києві

Продюсер, який рік тому зробив камінг-аут, активно підтримує ЛГБТК спільноту, часто поділяючись знімками з бойфрендом Павлом Супрунюком у соціальних мережах. Цей рік став для нього першим, коли він вирішив не лише підтримати, а й особисто брати участь у марші, продемонструвавши свою позицію на публіці.

"Боротися за свої права, вільно говорити про свою позицію, бути толерантними, бути відкритими, бути щирими. Поважати права і кордони один одного. Саме такими ми повинні бути", - заявив Завадюк.

Проте марш спробували зірвати супротивники ЛГБТК спільноти. Продюсер заявив, що йому соромно за таких людей.

"Мені шкода, що на зустріч мирного Маршу рівності нашої Європейської країни, біг натовп. Які вважають, що пропагувати невігластво=дискримінацію, силою вирішувати свої питання, надягати чорні маски на себе та проривати силою охорону з національної поліції — це кроки до Європи та перемоги .Мені соромно”, — сказав телепродюсер.

Марш рівності пройшов під охороною та за підтримки національної поліції. Подія зібрала тисячі учасників та стала знаковою подією у боротьбі за права та рівність в Україні.

Раніше “Коментарі” писали, що останнім десятиліттям тема ЛГБТ стала значною частиною культурного діалогу, особливо у сфері телевізійних серіалів. Ці проекти не лише відображають зміни у суспільному сприйнятті, а й активно формують його. У цьому огляді ми розглянемо ключові серіали, які відіграли важливу роль у висвітленні та інтеграції спільноти ЛГБТ у масову культуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

читач

17 червня 2024, 12:21

Які тисячі, дитино, які тисячі? Потоптались коло метро сотня осіб з райдужними прапорами під дощем, та й розійшлися. Хто б там того перевертня впізнав, якби не фото крупним планом? Хто він? Чому не воює? Бронь, хворий, чи відрізані .... заважають? Хоча... Таки хворий. Написала б краще, дитино, про марш на підтримку полонених азовців. Отам горе справжнє.


Новини