Головна Новини Зірки шоу бізнес Україну відвідала відома порнозірка Дженіс Гріффіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну відвідала відома порнозірка Дженіс Гріффіт

Вона чотири рази ставала лауреатом Spank Bank Awards, в 2019 році отримала премію XBIZ Award - за кращу лесбійську сцену

23 вересня 2021, 05:52 comments3532
Поділіться публікацією:

Американська порноактриса і модель з США Дженіс Гріффіт відвідала Україну. Фотографії з прогулянок Одесою і Києвом вона опублікувала в своєму Instagram.

Україну відвідала відома порнозірка Дженіс Гріффіт

Дженіс Гріффіт - фото з відкритих джерел


Дженіс Гріффіт показала серію фотографій з Михайлівського Золотоверхого монастиря. На них вона позує зі знайомими, зокрема, ставить свічку. Декількома днями раніше Гріффіт опублікувала нову фотографію, позначивши геолокації Одесу. Останнє її повідомлення — фотографія лондонського фотографа Кріса Натта, геолокація — Київ. Раніше фотографії опубліковані з Німеччини та Греції. Мета візиту моделі до України невідома. Однак подорож триває вже п'ять днів. 26-річна Дженіс має індійське коріння (батьківська лінія) і Гвіанське (материнська). Вона народилася в Нью-Йорку. У 2013 році 18-річна Гріффіт дебютувала в порнобізнесі. За цей час вона знялася в більш ніж 300 фільмах. Вона співпрацювала з студіями Evil Angel, Zero Tolerance, Tushy, Vixen, Jules Jordan Video, Mile High, Brazzers, Kick Ass, Girlfriends Films, Pulse Distribution, Digital Sin, Kink.com, Digital Playground, Naughty America, Wicked тощо.


Вона чотири рази ставала лауреатом Spank Bank Awards, в 2019 році отримала премію XBIZ Award — за кращу лесбійську сцену.

До порноіндустрії Дженіс потрапила завдяки Twitter. Як вона розповідала в інтерв'ю в 2014 році, дівчина стежила за порноактором Джеймсом Діном в соцмережі. Той розмістив посилання на анкету, яку ті. хто хотів би знятися разом з ним, могли заповнити.  Гріффіт — відкрита бісексуальність, ідентифікувала себе як інтерсекційну феміністку. Вона нерідко використовує свою популярність для залучення уваги для вирішення проблем суспільства, зокрема — расизму та стигматизації порнозірок.


Нагадаємо, учасниця 11-го сезону шоу "Холостяк" — колишня порноактриса Анастасія дуже часто в Instagram докладно відповідає на питання своїх передплатників. У соціальній мережі Настя, псевдонім Адель Асанте, зізналася, що лягала під ніж пластичного хірурга. Фоловери дівчата попросили її показати, як вона виглядала до пластики. Дівчина без комплексів опублікувала в Instagram Stories колаж, який складався з її архівного знімка і нинішнього. Настя запропонувала шанувальникам вгадати, що вона зробила. Крім того, Анастасія виклала архівне фото, на якому вона позувала до пластики.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини