Головна Новини Зірки шоу бізнес Умовляння та гроші не допомогли: головна зірка «Сватів» відмовилася виступати в окупованому Донецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

Умовляння та гроші не допомогли: головна зірка «Сватів» відмовилася виступати в окупованому Донецьку

Головна героїня "Сватів" Кравченко відмовилася підігрувати російській пропаганді

12 червня 2022, 11:05 comments3492
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", російська актриса Тетяна Кравченко, яка зіграла в телесеріалі "Свати" Валюху, відмовилася їхати до рідного для неї Донецька, який зараз тимчасово окуповано РФ. Нібито раніше жінка дала згоду на те, що поїде до Донецька, щоб зіграти там на сцені одного з театрів, але потім від неї прийшла відмова і жодних умовлянь не допомогли. Акторка ні в яку не погоджувалася поїхати до Донецька. Про таке рішення Кравченко розповів російський актор та прихильники президента РФ Путіна Станіслав Садальський, пишуть пропагандистські ЗМІ.

Умовляння та гроші не допомогли: головна зірка «Сватів» відмовилася виступати в окупованому Донецьку

Серіал "Свати". Фото: з відкритих джерел

Станіслав Садальський розповів, що він разом із Тетяною Кравченком збирався поїхати. Актор запевняє, що хотіли поїхати виступати до Донецька не за великі гонорари, а нібито на поклик серця, щоб підтримати жителів Донецька. При цьому актор зазначає, що його ідею поїхати виступити в одному з театрів Донецька Тетяна Кравченко спочатку підтримала, тим більше, що вона сама родом із Донецька і це для неї було б дуже важливим, але потім вона передумала. Про конкретну причину відмови актриси не повідомляється.

Зазначимо, акторка Тетяна Кравченко багатьом українським телеглядачам сподобалася через роль у серіалі "Свати". Вона зіграла таку просту та багатьом зрозумілу героїню Валентину Будько. Після повномасштабного вторгнення російських військ до України Тетяна Кравченко не покинула Росію. Вона продовжує жити та працювати в Москві. Біля телезірки запланували великі гастролі РФ. Щодо позиції Кравченка на тему війни, то тут немає інформації у ЗМІ. Акторка від будь-яких коментарів утримується.

З 2015 року Тетяна Кравченко не може приїхати в Україну. Їй заборонено в'їзд. Причина – актриса підтримала дії путінського режиму щодо окупації Криму та частини Донбасу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Європейському Союзі підготували план А та план Б для України: що вони означають.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини