Головна Новини Зірки шоу бізнес Важко повірити: це зваблива модель страждає від самотності
commentss НОВИНИ Всі новини

Важко повірити: це зваблива модель страждає від самотності

Модель зізнається, що вже 7 років самотня

7 липня 2021, 00:50 comments1995
Поділіться публікацією:

Розкішна модель зі Швейцарії завжди в центрі уваги, але все одна залишається самотньою. Чому — читайте далі.

Важко повірити: це зваблива модель страждає від самотності

Селін Сентіно (фото з відкритих джерел)

26-річна модель зі Швейцарії Селін Сентіно активно веде блог у соціальній мережі Інстаграм, де має понад 504 тисяч підписників. І це не дивно, адже дівчина не тільки має особливу красу, а й любить радувати своїх фанатів пікантним контентом, передає Daily Star.

Важко повірити: це зваблива модель страждає від самотності - фото 2

Але її краса лише захоплює чоловіків, та не допомагає їй у відносинах. Модель зізнається, що вже 7 років самотня, оскільки хлопці просто бояться з нею фліртувати. За словами Селін, часто в кафе і клубах представники протилежної статі виявляють до неї увагу, але майже ніколи не підходять, щоб познайомитися. Тільки рідко, іноді й на напідпитку чоловіки все ж знаходять сміливість, щоб привітатися і поспілкуватися.

"Вони спочатку завжди трохи сором'язливі і полохливі, але з часом помічають, що зі мною приємно розмовляти й трохи розслабляються. Думаю, це дуже мило, що спочатку вони нервують", — відзначає вона.

Як додає красуня, вона не надає перевагу якомусь особливому типажу чоловіків, але вона в захваті, коли хлопці можуть її розсмішити й хоча б трохи вище за неї зростом.

"Що стосується волосся або обличчя, то мені все одно, я вважаю, що особистість набагато важливіша за зовнішність", — відзначає Селін, хоча сама раніше дуже уважно ставилася до себе.

Важко повірити: це зваблива модель страждає від самотності - фото 3

Але зараз модель ще і продає свої пікантні кадри і з гумором ставиться до тих, хто раніше її ображав в Мережі через походи до хірурга.

"Раніше я була дуже нещасною, як в пастці у власному тілі. Я наполегливо працювала перукарем і економила гроші на першій роботі. Тому зараз у мене збільшені груди і філери на обличчі. Після багатьох знущань я нарешті задоволена собою, у мене багато друзів, чудова сім'я, але  немає хлопця, який би це поділяв зі мною", — розповіла Селін.

Важко повірити: це зваблива модель страждає від самотності - фото 4

Нагадаємо, дівчина, на ім'я Ліззі Грумбрідж несподівано стала популярною в соціальних мережах завдяки своєму високому зросту, який становить 192 сантиметри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини