Головна Новини Зірки шоу бізнес Ведучий "Холостяка" розповів про секс на проекті
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведучий "Холостяка" розповів про секс на проекті

Григорій Решетник зазначив, що все на проекті відбувається добровільно

11 березня 2021, 10:45 comments1502
Поділіться публікацією:

Ведучий романтичного шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ Григорій Решетнік сподівається, що в ході зйомок попередніх сезонів проекту, у його учасників був секс. Про це він сказав в ефірі телепрограми "33 за 3" на телеканалі ICTV, передає видання"Гордон".

Ведучий "Холостяка" розповів про секс на проекті

Григорій Решетнік - фото з відкритих джерел

"Це романтичне шоу і у двох закоханих людей обов'язково повинен бути тактильний зв'язок", — сказав Решетник.

Відповідаючи на запитання телеведучої, чи допускає він сексуальні контакти головного героя з кількома дівчатами на проекті, Решетнік запевнив, що все відбувається за згодою сторін. Телеведучий зазначив, що на "Холостяку" ще ніколи не було випадків насильства.

До слова, Григорій Решетник є беззмінним ведучим проекту "Холостяк", починаючи з 2011 році. Саме тоді світ побачив перший випуск романтичного шоу. Проект є адаптацією американського шоу The Bachelor, і за сценарієм чоловік-головний герой запрошує на побачення дівчат, після чого одна з них має залишити шоу. У заключному випуску герой повинен визначитися з вибором серед двох, що залишилися, претенденток на його серце.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що головний герой романтичного телешоу "Холостяк" Микита Добринін разом зі своєю дружиною, переможницею проекту Дашею Квітковою, приголомшили шанувальників новиною про майбутнє поповнення в родині. Пара поділилася з підписниками в Instargam фотографією із відпочинку на Мальдівах. На знімку Добринін стоїть перед своєю дружиною на колінах, а сама Квіткова позує в купальнику, який підкреслює її округлий живіт.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини