Головна Новини Зірки шоу бізнес "Ви будете прокляті своєю країною" - Пугачова критикує Міхалкова через війну (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ви будете прокляті своєю країною" - Пугачова критикує Міхалкова через війну (ВІДЕО)

Російська співачка критикує режисера

5 вересня 2022, 10:52 comments1058
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відома російська співачка часів СРСР Алла Пугачова опублікувала в Instagram пост про режисера Микиту Міхалкова.

"Ви будете прокляті своєю країною" - Пугачова критикує Міхалкова через війну (ВІДЕО)

Російська співачка критикує режисера. Фото з відкритих джерел

Пугачова опублікувала фрагмент фінальної сцени фільму Міхалкова "Раба любові", в якій герой говорить: "Панове. Панове, ви звірі. Панове, ви будете прокляті своєю країною, солдати".

Також радянська та російська співачка залишила підпис до відео. В ньому Алла Пугачова хвалить фільм, називає Міхалкова чудовим режисером, а потім ставить риторичне питання – куди пропала ця чудова людина?

Міхалков, поки що не прокоментував звернення російської співачки.

Після початку вторгнення Російської Федерації на територію України естрадна співачка Алла Пугачова та її чоловік російський комік Максим Галкін переїхали до Ізраїлю. Це рішення було прийнято через позицію Галкіна, який неодноразово критикував російську владу за напад на Україну. Також, влада РФ проводила обшуки в його будинках.

Після початку війни в Україні Міхалков неодноразово критикував Пугачову, яка покинула Росію з початком війни і повернулася до Росії лише кілька днів тому. Міхалков тоді назвав Аллу Борисівну щуром, який втік, а також назвав співачку зрадницею Батьківщини. Тепер, коли вона повернулась, російський режисер здивовано запитує про те, що ж жінка планує робити тепер в Російській Федерації.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про висловлюванняМіхалкова щодо української мови. Тоді російський режисер звинуватив українську мову в тому, що та стала образом русофобії, тобто образом ненависті до Росії. Далі ж Міхалков продовжив і назвав українську катастрофою та закладеною міною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини