Головна Новини Зірки шоу бізнес Відкрила полювання: російська співачка почала мститься колишньому чоловікові, який її зрадив
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкрила полювання: російська співачка почала мститься колишньому чоловікові, який її зрадив

Алсу почала полювання на свого колишнього чоловіка Яна Абрамова.

20 вересня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:

 Російська співачка Алсу, яка не висловилася про війну Росії проти України, опинилася в центрі скандалу через судові розбірки з колишнім чоловіком Яном Абрамовим. За інформацією російських ЗМІ, в Свалявському суді Москви наразі розглядається позов про розподіл майна між ними. Додатково з'явилися чутки, що Алсу має намір подати ще один позов у Лондоні.

Відкрила полювання: російська співачка почала мститься колишньому чоловікові, який її зрадив

Співачка Алсу (фото з відкритих джерел)

Через міжнародні санкції, запроваджені проти російських олігархів, Абрамов не зможе ефективно захистити свої інтереси в Лондоні. Зокрема, повідомляється, що Алсу планує скористатися своїм правом та попросити захисту у британської корони, оскільки вона є підданою цієї країни.

Після появи цих чуток адвокат Яна Абрамова, Олександр Добровінський, заявив, що такий крок став для нього несподіваним. Він висловив думку, що суд у Лондоні, ймовірно, стане на бік Алсу як британської підданої.

"Якщо це справді так, для мене це неочікуваний хід, оскільки все переміщується в недружню країну, де судова влада, безумовно, стане на бік підданої його величі", — написав Добровінський.

Однак Алсу відкинула всі ці заяви, зазначивши, що адвокат намагається роздмухати скандал, щоб заробити більше грошей.

 "Аргументи, що я хочу роздмухати скандал і якось заробити грошей на ситуації, мені не дуже зрозумілі. Зате мені зрозуміло інше — людина, яка була несподівано спіймана, реагує не дуже адекватно. Це нормальний оборот справи, коли йде війна між колишнім подружжям. У справі дуже великі гроші, для обивателя просто космічні цифри. Ідеться про будинки в США, Монако, Франції, Кіпрі та ще бог знає де. Алсу не дуже вигідно, вона багато втрачає. При цьому Ян кілька разів — три або чотири — пропонував усе залагодити миром. Крім 2,5 млрд, були й інші пропозиції, але відповідь очевидна — ні", — підсумував Добровінський.

Адвокат також зазначив, що ця ситуація стала серйозним викликом для Алсу, оскільки інформація про її громадянство та плани на судовий процес отримала широкий розголос у пресі, що створює для неї додаткові проблеми в поточних умовах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома російська співачка після розлучення розповіла, як її діти відреагували на зради батька

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини