Головна Новини Зірки шоу бізнес Відомі імена провідних церемонії вручення Оскара 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі імена провідних церемонії вручення Оскара 2022

Продюсер конкурсу Вілл Пекер, який відповідав за підбір ведучих, хотів залучити якнайбільше глядачів

16 лютого 2022, 02:02
Поділіться публікацією:

Церемонію нагородження премії "Оскар", яка відбудеться 27 березня у Лос-Анджелесі, вестиме троє чарівних красунь. Називаємо на радіо MAXIMUM їхні імена. Отже, на сцені "Оскара" працюватимуть стендап-комік Емі Шумер ("Красуня на всю голову", "Дівчина без комплексів") та актриси Реджина Голл ("Дуже страшне кіно") та Ванда Сайкс ("Чорна комедія", "Назад на землю", "Ріо"). Про це повідомляє Variety. Продюсер конкурсу Вілл Пекер, який відповідав за підбір ведучих, хотів залучити якнайбільше глядачів після того, як торішній захід показав найгірші в історії рейтинги. Для розв'язання цієї проблеми він вирішив набрати жіночу харизматичну команду, в якій кожна з провідних близька до комедійного жанру.

Відомі імена провідних церемонії вручення Оскара 2022

Оскар - фото з відкритих джерел

Також на церемонії вручення вперше оголосять найкращий фільм, на думку глядачів. До 3 березня користувачі можуть дати свій голос за улюблену картину. Проголосувати можна навіть за стрічки, які не стали номінантами "Оскара", – до публікації треба додати хештег #OscarsFanFavorite. Нагадаємо, номінантів на "Оскар" було оголошено 8 лютого. У категорії "Найкращий фільм" представлені "Алея жаху" Гільєрмо дель Торо, "Белфаст" Кеннета Брана, "Вестсайдська історія" Стівена Спілберга, "У руках пса", "Дюна", "Король Річард", "Лакрична піца", "Не дивіться вгору", "Сядь за кермо моєї машини" та "CODA. Дитина глухих батьків".

Нагадаємо, 8 лютого зірка серіалу "Чорний" Трейсі Елліс Росс та зірка "Американської історії жахів" Леслі Джордан оголосили номінантів на "Оскар-2022" у всіх 23 конкурсних категоріях. Лідером номінантів є "Сила собаки", яка отримала 12 номінацій. Біля позаду була "Дюна" із 10 номінаціями. "Белфаст" та "Вестсайдська історія" з сімома, а "Король Річард" отримав шість номінацій. Цьогорічна церемонія вручення премії Оскар, продюсером якої є Уілл Пекер, режисер Гленн Вайс, повертається до голлівудського Dolby Theatre. У шоу буде ведучий вперше з 2018 року, хоча ведучого вечора ще не оголошено. Денні Гловер отримає гуманітарну премію імені Джина Гершолта, а Семюел Л. Джексон, Елейн Мей та Лів Ульман отримають почесні премії "Оскар" від Академії кінематографічних мистецтв та наук, керівного органу премії "Оскар".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини