Головна Новини Зірки шоу бізнес Відому українську співачку "скосив" "Омікрон"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому українську співачку "скосив" "Омікрон"

Українська співачка Shadu у своєму профілі Instagram показала позитивний тест на коронавірус

13 лютого 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

Українська співачка Shadu у своєму профілі Instagram поскаржилася, як їй непросто було хворіти на коронавірус, а також продемонструвала позитивний тест на COVID-19. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "УНІАН".

Відому українську співачку "скосив" "Омікрон"

Співачка Shadu. Фото: instagram.com/offi_shadu

Артистка заявила, що хвороба її звалила з ніг. Через погане самопочуття не було можливості навіть повноцінно бути присутньою у соцмережах. Але найгіршим був ранок вівторка, бо неможливо було встати з ліжка. Той стан, який був в організмі, неможливо передати, тому що весь ранок було блювання, біль у суглобах, від підвищеної температури сильно морозило. У такому стані довелося одягнути на себе більше одягу, щоб зігрітися.

Погано себе почувала артистка понад три дні. У цей час не виходила у соцмережі та весь час була вдома. Зараз співачка Shadu просить своїх шанувальників не хвилюватись, бо коронавірус переможений. Співачка йде на поправку та готується відновити свою естрадну діяльність.

З основних симптомів, які зірка естради спостерігала протягом усієї хвороби, вона відзначила кашель, високу температуру, ломоту у суглобах, нежить, блювоту та навіть непритомність.

Читайте на порталі "Коментарі" – вчені досліджували, скільки вірусу потрібно, щоб заразити здорову людину COVID-19. Як виявилося за підсумками дослідження, коронавірусом можуть захворіти далеко не всі. Оскільки у дослідженні брали участь люди, які раніше не були вакциновані, то справа не у вакцинації та не в імунітеті, що виникає після неї.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у МОЗ розповіли, у чому небезпека одночасно заразитися коронавірусом і грипом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Фрол

13 лютого 2022, 16:37

Очень слабый организм.


Новини