Головна Новини Зірки шоу бізнес Відпочиває в Буковелі: учасниця "Холостяка" у стильному комбінезоні позувала на тлі гір (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпочиває в Буковелі: учасниця "Холостяка" у стильному комбінезоні позувала на тлі гір (ФОТО)

Джессіка Чегі обожнює кататися на лижах

13 січня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

Зірка 11-го за рахунком сезону телешоу "Холостяк" — Джессіка Чегі виклала  в соціальних мережах фотографії із власної зимової відпустки, яку  вона провела на відомому гірському курорті  Буковель в Карпатах. В горах вона була не сама, її супроводжував новий бойфренд, особу якого вона не оприлюднює.

 Відпочиває в Буковелі: учасниця "Холостяка" у  стильному комбінезоні позувала на тлі гір (ФОТО)

Джессіка Чегі (фото з відкритих джерел)

 Джесіка  в Буковелі не тільки відпочивала, але й зробила кілька фото на фоні чудових гір, покритих сліпучим снігом із яскравими латками карпатських лісів. Дівчина була вдягнена в яскраво — жовтого кольору лижний  комбінезон, який був прикрашений частинами хутра. Також і взуття обрала відповідне -  спеціальні  чорні лижні черевики.

 За її словами, вже минуло 18 років, як вона вперше стала на лижі. І з того часу вона полюбила зимові лижі, як спорт для витривалих. Вона стверджує, що отримує від катань на лижах з гір чималі порції адреналіну, який  нічим не може замінити. З кожним зимовим сезоном вона наполегливо вчиться, вдосконалюється та отримує чимало емоцій  від улюбленого лижного спорту.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що солістка Go_A показала, як відпочиває в Карпатах. Співачка Катерина Павленко, солістка групи Go_A, продовжує радувати своїх фанатів цікавими знімками. Для подорожі в гори вона вибрала зручний стильний наряд. Співачка показала, як проводить відпустку в Яремче.  На опублікованих кадрах видно, що зірка обожнює виходити в прямий ефір і спілкуватися з людьми, однак на цей раз на її сторінці в інстаграмі з'явилися кадри, на яких Катерина спілкується з природою та релаксує, насолоджуючи горами та краєвидами.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини