Головна Новини Зірки шоу бізнес Вийшов перший трейлер слешера "Крик 6" із зіркою "Уенсдей" у головній ролі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшов перший трейлер слешера "Крик 6" із зіркою "Уенсдей" у головній ролі (ВІДЕО)

Шанувальники культової серії слешерів "Крик" можуть тріумфувати - в 2023 році на екрани вийде довгоочікуване продовження відомої франшизи.

15 грудня 2022, 05:35
Поділіться публікацією:








Кіностудія Paramount Pictures поділилася першим трейлером майбутнього слешера — фільму жахів "Крик 6", який стане прямим продовженням попередньої частини франшизи 2022 року випуску.

Вийшов перший трейлер слешера "Крик 6" із зіркою "Уенсдей" у головній ролі (ВІДЕО)

"Крик 6"/ Скриншот

Відомо, що події нової картини розгортатимуться в Нью-Йорку, куди переїдуть четверо героїв, які вижили в кривавій різанині, що сталася в містечку Вудсборо. Четверо врятованих — близнюки Чед та Мінді Мікс-Мартін та сестри Сем та Тара Карпентер — вирішують змінити своє життя після пережитого кошмару та переїжджають у мегаполіс. Вони намагаються почати все спочатку та забути про страшні події з минулого.

Однак у розпал популярного свята Хелловін герої зустрічають у метро зловісну фігуру в білій масці та чорному балахоні, яка починає переслідувати тих, хто вижив. Чи вдасться друзям врятуватися від кривавого маніяка цього разу – залишається загадкою.

Варто зазначити, що в новій частині "Крику" одну з головних ролей виконує зірка гучного серіалу "Венздей" Дженна Ортега. Постановку знову очолили режисери Метт Беттінеллі-Олпін та Тайлер Джіллетт, яким у 2022 році вдалося здійснити "м'який" перезапуск франшизи та випустити "Крик 5", який став великим хітом.

Відомо, що у новий слешер повернеться персонаж Гейл Уезерс, яку традиційно зіграє актриса Кортні Кокс. "Крик 6" приготував глядачам багато нових героїв, неймовірних сюжетних поворотів та зустрічі з персонажами, що вже давно полюбилися.

Раніше "Коментарі" писали про те, що всі бажаючі можуть побувати в будинках хобітів з фільму "Володар кілець" (ФОТО). Шанувальники творчості Дж. Р. Толкіна можуть побувати в будинках хобітів і насолодитися обідом у знаменитому пабі "Зелений дракон".

Читайте також: Пес Патрон повторив вірусний танець Уенздей (ВІДЕО). Найвідоміший собака України — пес Патрон — вирішив не залишатися осторонь трендів і також повторив вірусний танець із серіалу "Уенсдей".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини