Головна Новини Зірки шоу бізнес Влад Яма назвав своїх перших фаворитів у «Танцях з зірками»
commentss НОВИНИ Всі новини

Влад Яма назвав своїх перших фаворитів у «Танцях з зірками»

Влад Яма назвав пари, які його здивували

9 вересня 2020, 11:40
Поділіться публікацією:

Наприкінці  серпня відбулась прем'єра нового сезону телевізійного шоу "Танці з зірками". Його суддя, український танцюрист Влад Яма виділив пари, які запам'яталися йому найбільше. Імена своїх фаворитів він озвучив у ефірі програми "Сніданок з 1 + 1", передає НВ.

Влад Яма назвав своїх перших фаворитів у «Танцях з зірками»

Влад Яма

Влад Яма зазначив, що на перемогу в шоу можуть, на його думку, претендувати три пари. Серед них українська співачка, колишня учасниця колективу "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка вразила суддю своєю майже бездоганною технікою,  попри те, що проєкт тільки почався. Також в трійці фаворитів виявилася її колега Надія Мейхер, яка перебуває в парі з Кирилом Власюком. А також український актор, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк.

Разом з цим, Влад Яма підкреслив, що телешоу тільки почалося. До його кінця ситуація може змінитися і лідируючі позиції можуть зайняти зовсім інші пари.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, зірка проєкту "Танці з зірками" Максим Єжов потрапив в аварію і зламав ребро. Всьому виною водій, який "підрізав" хореографа на великій швидкості та зник з місця ДТП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини