Головна Новини Зірки шоу бізнес Всесвітньо відомий гурт Daft Punk розпався через 28 років існування
commentss НОВИНИ Всі новини

Всесвітньо відомий гурт Daft Punk розпався через 28 років існування

Daft Punk дозволила французькій музиці вийти на новий рівень

23 лютого 2021, 00:44
Поділіться публікацією:








Французький дует Daft Punk, відомий на весь світ завдяки створенню танцювальної електронної музики, розпався після майже трьох десятиліть існування. Про це CNN повідомила публіцист групи Кетрін Фрейзер.

Всесвітньо відомий гурт Daft Punk розпався через 28 років існування

Daft Punk. Фото із відкритих джерел

У восьмихвилинному відео дует, до складу якого входили Тома Бангальтер і Гі-Мануель де Омем-Крісто, прогулюється по пустелі у своїх фірмових космічних шоломах і шкіряних куртках. Один з них знімає куртку, оголюючи детонатор на спині. Інший — натискає кнопку на детонаторі, його супутник йде і зрештою вибухає.


Володарі премії "Греммі" відомі тим, що використовували комп'ютеризований вокал і носили головні убори роботів на публіці та у всіх своїх музичних кліпах. У понеділок, 22 лютого вони опублікували відео із загадковою назвою "Epilogue".

Дует утворився в 1993 році у французькому Парижі. ЗМІ пишуть, що Daft Punk дозволив французькій андеграундній хаус-музиці увійти в чарти. Група вважається однією з найвпливовіших у світі електронної музики. серед їх хітів варто виділити "Da Funk", "One More Time", "Around the World" і "Get Lucky".

У 2013 році група отримала нагороду Grammy Awards в номінуціі "Рекорд року" і "Кращий виступ поп-дуету/групи" з ретро-дискотечним синглом "Get Lucky", у записі якого брали участь Фаррел Вільямс і Ніл Роджерс.

Раніше "Коментарі" писали, що з того моменту, як з'явилася легендарна радянська група "Кіно" пройшло вже 40 років. Такий серйозний ювілей і ностальгія за колишніми концертами спонукали учасників групи знову зібратися разом. І їх грандіозне повернення відбудеться вже навесні — вони виступлять у Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини