Головна Новини Зірки шоу бізнес Як розпочинали свої кар'єри знамениті актори Голлівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розпочинали свої кар'єри знамениті актори Голлівуду

Зараз зірки літають приватними літаками і купують особняки за десятки мільйонів доларів, проте так було не завжди

28 червня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

У світі кінематографа, де кожен крок під прицілом камер, життя зірок здаються казкою про Попелюшку. Однак далеко не всі ікони Голлівуду розпочинали свій шлях із червоних доріжок та ексклюзивних контрактів. Багато хто з них прийшов до слави, пройшов через ряд неймовірних випробувань і професій, які були далекі від світу великого кіно.

Як розпочинали свої кар'єри знамениті актори Голлівуду

Ким були голлівудські зірки до здобуття світової слави

Дженніфер Еністон - перш ніж стати однією з улюблениць американської публіки і отримати роль Рейчел в "Друзі", Еністон працювала в ресторані, де її обов'язками були рознесення посуду і подача води. Також актриса підробляла в рекламних агентствах, відчуваючи на собі всі тяготи актора-початківця.

Кріс Пратт був виявлений режисером, поки працював офіціантом у ресторані Bubba Gump Shrimp Company на Гаваях. За його словами, Пратт жив у фургоні і був повний ентузіазму, але повністю без засобів для існування. Ця випадкова зустріч стала поворотним моментом у його кар'єрі.

Шарліз Терон приїхала до Лос-Анджелеса без особливих планів на акторську кар'єру. Спочатку вона займалася балетом, але після травми коліна була змушена відмовитись від танців. Її акторський талант був випадково помічений агентом, коли вона активно сперечалася з банківським службовцем – цей інцидент дозволив їй отримати перші спроби та ролі.

Джордж Клуні починав свою кар'єру з багатьох дрібних і не завжди успішних проектів. Перед тим як досягти статусу секс-символу та видатного актора, Клуні зіграв у ряді ситкомів та маловідомих фільмів, а також працював зрізальником тютюну на фермі своєї родини.

Віола Девіс , чиє дитинство пройшло в крайній бідності, починала як актор театру і лише через багато років отримала визнання в кіно. Вона розповідає, що її перші кроки в професії були сповнені боротьби за кожну маленьку роль, що призвело до успіху і премії Оскар.

Ці історії підкреслюють, що багато голлівудських зірок не були просто "відкриті", а пройшли довгий шлях, повний особистих і професійних випробувань, перш ніж досягти вершин слави. Їхні кар'єри – це нагадування про те, що успіх часто приходить не відразу, а є результатом праці, завзятості і часом щасливого випадку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини