Головна Новини Зірки шоу бізнес Як українські знаменитості допомагають біженцям та ЗСУ під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українські знаменитості допомагають біженцям та ЗСУ під час війни

Українські діячі культури розповіли, чим допомагають нашій армії та громадянам у воєнний час

29 березня 2022, 14:35
Поділіться публікацією:








Україна переживає другий місяць відкритого російського вторгнення. Весь цей час видання "Коментарі" активно відстежує всі новини, збирає експертні думки, розповідає про те, як долучилися до протистояння українські телеведучі, а також культурні діячі, у тому числі за кордоном. Пропонуємо до уваги читачів чергову добірку зіркових коментарів.

Як українські знаменитості допомагають біженцям та ЗСУ під час війни

Допомога Україні під час війни / Фото: Shutterstock

Переможець першого сезону талант-шоу Х-Фактор, оперний співак, тенор Олексій Кузнєцов, який з 2012 року проживає та працює за кордоном (з 2016-го – у Нью-Йорку) розповів, як підтримує зараз Україну.

"Я родом із міста Макіївка, яка є частиною Донецької області. Зараз в Україні важкі часи, оскільки у всій нашій країні йде повномасштабна війна з Росією. Наші мужні військові захищають країну від російських окупантів, які вбивають жінок, дітей та руйнують усе, що ми любимо. Ми, артисти, які живуть за кордоном, як і всі українці, підтримуємо нашу армію і віримо в нашу перемогу!", — зазначив Олексій Кузнєцов

Артист разом із друзями створив Благодійний Фонд HelpUkraine, за допомогою якого допомагає нашим військовослужбовцям та звичайним громадянам.

"Ми допомагаємо у вирішенні та забезпеченні гуманітарної допомоги українцям та воїнам України. Робимо все можливе. Займаємося фондом 24/7 – і віримо, що разом ми переможемо! А після нашої перемоги (ми в ній не сумніваємось), продовжимо допомагати нашій Україні відновлюватись та славити Україну в усьому світі", — наголосив співак.

Як українські знаменитості допомагають біженцям та ЗСУ під час війни - фото 2


Ведуча новин "Сегодня" на каналі "Україна" Юлія Галушка розповіла, що у такий важкий період для України не змогли сидіти склавши руки. Зараз вона робить те, що вміє – висвітлює злочини російських військових проти людей та людяності в Україні. А також ведуча приєдналася до ініціативи "Пошук зниклих".

"Цей телеграм-канал зробили дівчата – переважно телевізійниці, яких об'єднала моя колега Катерина Осадча. Ми публікуємо оголошення про розшук та неймовірно радіємо, коли завдяки розголосу знаходяться люди. За кількістю повідомлень з того чи іншого міста ми точно знаємо, де гаряче, де вже кілька тижнів немає зв'язку. Ці крики про допомогу у коротких оголошеннях про пошук навіть боляче читати", — зазначила Юлія Галушка.

Як українські знаменитості допомагають біженцям та ЗСУ під час війни - фото 3

Телеведуча розповіла, що обробляти зараз заявки їм допомагає спеціально створений телеграм-бот, а раніше всі звернення приходили в приватні повідомлення.

"У перші 10 хвилин, коли я приєдналася до дівчат, мені прийшло 200 повідомлень. Просто уявіть, скільки людей зараз не можуть поговорити з близькими, просто дізнатися, як вони", — зазначила Юлія.

За її словами, зараз у телеграм-каналі "Пошук зниклих" майже 98 тисяч користувачів.


Медійний фотограф, експерт телепроектів Вадим Яцун зазначив, що усі зараз переживають дуже складний час. Щоб не впадати в стрес, він взявся за проекти, які лежали та чекали на свою обробку.

Як українські знаменитості допомагають біженцям та ЗСУ під час війни - фото 4

"Я перевів деяку суму до фонду допомоги армії. А ще, тому що в мене дуже багато підписників з Росії, спочатку намагався вести роз'яснювальну роботу. Але, на мою думку, це частково безглуздо, тому що всі "в собі" всі розуміють, а ті, хто "промитий", їм указ – це лише зомбоящик!", — підкреслив фотограф.

Вадим Яцун зазначив, що зараз перебуває у Франкфурті й намагається жити сьогоднішнім днем, не будуючи далекоглядних планів.

"Не хочу будувати надто далекоглядні плани у світі, в якому ще живий агресор, ім'я якого навіть не підіймається палець, щоб написати. Ми переможемо – і це факт, бо правда за нами!", — заявив фотограф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини