Головна Новини Зірки шоу бізнес Як виглядає дівчина соліста групи Maneskin
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає дівчина соліста групи Maneskin

Давид Даміано довго зберігав мовчання, але недавно все-таки вирішив прояснити ситуацію

27 травня 2021, 23:29 comments6705
Поділіться публікацією:

Давид Даміано, соліст групи Maneskin, всього за один вечір став суперзіркою. Зараз по артисту з розуму сходять дівчата у всьому світі, не здогадуючись, що красень з Maneskin вже зайнятий.

Як виглядає дівчина соліста групи Maneskin

Maneskin (фото з відкритих джерел)

Прихильниць почав цікавити питання, чи зайняте серце музиканта, пише thetab. До того ж образ і манера поведінки Даміано на Євробаченні породили безліч чуток про його сексуальну орієнтацію. Він виступає на підборах і з сережками в обох вухах, фарбує нігті і очі, дозволяє собі відверте поведінку по відношенню до чоловіків.

Давид Даміано довго зберігав мовчання, але недавно все-таки вирішив прояснити ситуацію і розповів, що вже чотири роки зустрічається з моделлю Джорджія Солері. Джорджія Солері відома італійська 25-річна модель. Однак, про Джорджію відомо не так вже й багато. Відомо тільки те, що дівчина часто знімається для глянцю.

Як повідомляли раніше "Євробачення" залишається одним з головних культурно-масових подій цього травня. Українці разом з іншими пильно стежили за тим, що відбувається на сцені в Нідерландах. "Коментарі" пропонують короткий екскурс в історію України на "Євробаченні". Вітчизняні виконавці захищають честь країни на музичних підмостках, починаючи з 2003 року. За цей час ми лише двічі відмовилися від участі в конкурсі — в 2015 і 2019 роках — з різних причин (але незмінно пов'язаним з РФ — ред.), Але ще жодного разу не "пролетіли" повз фінал. Перемога була здобута українцями двічі, як і друге місце. Евровіденська "бронза" Україна дісталася лише одного разу.

У цьому ж травні Україна неймовірно пишається результатом приголомшливих Go_A, які посіли 5 місце у фінальному заліку. Крім того, що конкурсна пісня "Шум" стала другою на думку глядацького голосування, вона — перша повністю україномовна на "Євробаченні". У підсумковій таблиці Go_A отримали 364 бали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини