Головна Новини Зірки шоу бізнес Як зараз виглядають актори з "Гаррі Поттера" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зараз виглядають актори з "Гаррі Поттера" (ФОТО)

Як зараз виглядають і чим зараз займаються головні герої фентезійного фільму «Гаррі Поттер»

30 грудня 2021, 13:35 comments1689
Поділіться публікацією:

Стримінгова платформа HBO Max вже 1 січня випустить спеціальний випуск "Повернення в Гоґвортс", присвячений 20-річчю виходу першого фільму "Гаррі Поттер та філософський камінь". Як подорослішали головні герої та чим вони зараз займаються?

Як зараз виглядають актори з "Гаррі Поттера" (ФОТО)

Фото: кадр из фильма «Гарри Поттер и узник Азкабана»

Деніел Редкліфф

Роль юного чарівника Гаррі Поттера принесла Деніелу Редкліффу всесвітню популярність і славу. Але після завершення саги актор знявся у багатьох інших фільмах, наприклад, "Жінка в чорному", "Людина – швейцарський ніж", "Гармата Акімбо". А його майбутня кінострічка "Втрачене місто", в якій також зіграє Бред Пітт, має вийти у прокат наступного року.

Як зараз виглядають актори з ”Гаррі Поттера” (ФОТО) - фото 2

Руперт Грінт

Після закінчення культової саги про Гаррі Поттера Руперт Грінт продовжує кар'єру актора. Він знявся у комедійному трилері "Дика мета", а також у телешоу CBS під назвою "Супер Клайд". А ще Руперт – поки що єдиний з головного складу молодих акторів "Поттеріани", хто встиг стати батьком. 2020 року у зірки народилася дочка Венсдей.

Як зараз виглядають актори з ”Гаррі Поттера” (ФОТО) - фото 3

Емма Уотсон

Британська красуня також зробила чудову кар'єру в кіно. Вона зіграла головну роль у рімейку фільму "Красуня і чудовисько" і знялася у стрічці "Маленькі жінки" за книгою Луїзи Мей Олкотт. Емма увійшла до списку TIME "100 найвпливовіших людей світу" у 2015 році за свою активну позицію у боротьбі за права жінок.

Як зараз виглядають актори з ”Гаррі Поттера” (ФОТО) - фото 4

Том Фелтон

Актор знімався у телесеріалі "Флеш", фільмі "Повстання планети мавп", драмі "Офелія". Фелтон також присвятив себе іншій художній пристрасті – музиці. Його перший EP "YoOHoO" поки що доступний на Spotify.

Як зараз виглядають актори з ”Гаррі Поттера” (ФОТО) - фото 5

Бонні Райт

Бонні Райт, відома за роллю Джіні Візлі, закінчила Університет мистецтв — Лондонський коледж комунікацій, у якому почала навчатися під час знімання "Гаррі Поттер та Дари Смерті: Частина 1" за спеціальністю "Менеджмент кіно- та телевізійного виробництва". Також вона є власницею продюсерської компанії Bon Bon Lumiere. Крім того, Бонні Райт знялася у фільмах "Філософи. Урок виживання", "Море", "Шосе для гравців".

Як зараз виглядають актори з ”Гаррі Поттера” (ФОТО) - фото 6

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "Гаррі Поттеру" присвятили колекцію посуду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини