Головна Новини Зірки шоу бізнес Які голлівудські зірки потрапили в Книгу рекордів Гіннесса
commentss НОВИНИ Всі новини

Які голлівудські зірки потрапили в Книгу рекордів Гіннесса

Опубліковано список голлівудських знаменитостей, імена яких внесені до Книги рекордів Гіннесса

26 серпня 2021, 13:10
Поділіться публікацією:

Зірки Голлівуду відомі не тільки своїми професійними досягненнями, а й досить цікавими рекордами, завдяки яким опинилися у Книзі рекордів Гіннесса. Чиї імена вписані не тільки в історію кінематографа?

Які голлівудські зірки потрапили в Книгу рекордів Гіннесса

Зірки, які потрапили в Книгу рекордів Гіннеса (фото з відкритих джерел)

Джекі Чан

Герой популярних бойовиків двічі потрапляв до Книги рекордів Гіннесса за "найбільшу кількість трюків у кар'єрі", оскільки більшість із них він виконував самостійно, без допомоги дублерів, піддаючи своє життя небезпеці. А також за "найбільше число згадок у титрах одного фільму". У кінострічці "Обладунки Бога 3: Місія Зодіак" Джекі Чан був задіяний на 15 посадах (як актор, оператор, сценарист і т.д.).

Дженніфер Лоуренс

Зірка "Голодних ігор" за участь у кількох частинах фільмах зірвала великий куш і була внесена до Книги рекордів Гіннесса як "найбільш касова виконавиця ролей у фільмах жанру "бойовик". Лоуренс принесла продюсерам кінострічки 1,52 мільярда доларів.

Він Дизель

Знаменитий актор встановив рекорд, який допоміг йому потрапити в Книгу рекордів Гіннесса, завдяки соцмережі Facebook і зворушливому посту, присвяченому загиблому другу Полу Уокеру. Його публікація зібрала понад 8 мільйонів лайків.

Сандра Буллок

У 2012 році Сандра стала найбільш високооплачуваною актрисою у світі. За рік (з 2009 по 2010) вона заробила 56 мільйонів доларів і опинилася в Книзі рекордів Гіннесса. Поки це найсерйозніша цифра, ніким не перевищена серед актрис.

Дженіфер Еністон

Зірка "Друзів"  потрапила до Книги рекордів завдяки соціальній мережі Instagram, оскільки на її сторіночку за 316 хвилин підписався мільйон осіб. Більш того, в додатку стався збій через величезний наплив охочих відвідати сторінку Еністон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дівчина потрапила в Книгу рекордів Гіннесса за "найбільший" рот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини