Головна Новини Зірки шоу бізнес За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей

Відомі українські зірки, які не мають дітей

17 квітня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Життя без дітей стає свідомим вибором дедалі більшої кількості людей у світі, включно з відомими особистостями. В Україні багато знаменитостей також вирішили відмовитися від батьківства, або ж ще не готові стати батьками. Ця тема викликає широкий резонанс серед шанувальників та медіа, адже особисте життя зірок завжди знаходиться під пильним оком громадськості.

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей

Відомі українські зірки, які не мають дітей

Настя Каменська, відома українська співачка, неодноразово стикалася з питаннями про материнство, особливо після одруження з Потапом. Артистка вважає, що народження дитини — це дуже особистий момент, який не повинен піддаватися зовнішньому тиску. Вона наголошує, що дитина "сама відчує", коли має з'явитися у їхньому житті.

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей - фото 2

Надя Дорофєєва, інша популярна українська співачка, теж неодноразово була об'єктом чуток про вагітність. Однак стосунки співачки, зокрема з Володимиром Дантесом та Михайлом Кацуріним, не привели до народження дітей.

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей - фото 3

Леся Нікітюк, ведуча популярної програми "Хто зверху?", також воліє не обговорювати своє особисте життя у пресі. Вона наголошує на важливості особистого простору і праві вибору стосовно материнства, хоча і любить проводити час зі своїми племінниками.

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей - фото 4

Руслана, зірка української естради, протягом довгих років шлюбу з Олександром Ксенофонтовим також не мала дітей. Пара не приховує своє бажання стати батьками, але зізнається, що зіткнулася з певними медичними проблемами.

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей - фото 5

Раміна Есхакзай, відома українська блогерка, відверто заявляє про свій вибір не мати дітей. Вона вважає, що ставати батьком потрібно тільки тоді, коли в цьому є повна впевненість і бажання. Раміна також не виключає можливості взяти дитину під опіку.

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей - фото 6

Злата Огнєвіч раніше зосереджувалася на кар'єрі, але тепер відкрита до створення сім'ї. Співачка часто стикається з незручними питаннями про свій особистий статус, але впевнена, що "все приходить у свій час".

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей - фото 7

Андрій Данилко, який широко відомий завдяки своєму амплуа Вєрки Сердючки, ніколи не був одружений і не має дітей. Він прийняв свій холостяцький статус і з гумором ставиться до чуток про своє особисте життя, заявляючи, що "одружений на сцені".

За лаштунками слави: українські знаменитості, які не мають дітей - фото 8



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини