Головна Новини Зірки шоу бізнес За версією New York Times: хто очолив список кращих акторів XXI століття
commentss НОВИНИ Всі новини

За версією New York Times: хто очолив список кращих акторів XXI століття

Цей актор - дворазовий володар премії «Оскар»

26 листопада 2020, 12:10
Поділіться публікацією:

Кінокритики американського авторитетного видання The New York Times склали рейтинг найвидатніших акторів "золотого" XXI століття.

За версією New York Times: хто очолив список кращих акторів XXI століття

Дензел Вашингтон, кадр з фільму «Гнів»

У список потрапили 25 представників цієї професії — відомих і не дуже відомих широкій публіці. Але в цілому їх вважають справжніми геніями своєї справи. Формуючи рейтинг, кінокритики орієнтувалися на XXI століття, "заглядаючи" трохи далі Голлівуду.

Лідером рейтингу виявився 65-річний Дензел Вашингтон, двічі володар кінопремії "Оскар" і тричі "Золотого глобуса". Знявся у фільмах "Ураган", "Праведник" і багатьох інших.

На другому місці — французька актриса Ізабель Юппер, яка знялася в більш ніж 110 фільмах і телевізійних постановках. Глядачам вона могла запам'ятатися роллю в кінокартині "Вона", "8 жінок" та інших.

Третім у списку виявився Деніел Дей-Льюїс, який був тричі відзначений премією "Оскар" за кращу чоловічу роль. Знявся в "Лінкольні", "Примарній нитці" та інших проектах.

Четверту сходинку посів "найдобріший актор Голлівуду" Кіану Рівз, який активно поповнює свою фільмографію. Серед нових його робіт — "Джон Вік", "Білл і Тед знову в справі" і "Матриця 4" (ще в виробництві).

П'яте місце дісталося зірці фільмів "Інші" та "Аквамен" Ніколь Кідман. Актриса лауреат премії "Оскар", а також "Еммі", "Золотого глобуса" і багатьох інших.

З повним списком знаменитостей можна ознайомитись тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що журнал People назвав найсексуальнішого чоловіка світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини