Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірка Playboy похвалилася своєю реальною фігурою: фото 18+
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка Playboy похвалилася своєю реальною фігурою: фото 18+

Але на цей раз блондинка викликала велике захоплення у шанувальників

3 вересня 2021, 21:50 comments1775
Поділіться публікацією:

Модель Ліндсі Пелас, регулярно сяє на сторінках чоловічих журналів, вирішила показати шанувальникам себе реальну без тонни фотошопу. Звичайно ж, не обійшлося без крихітного бікіні. 30-річна американська модель і блогер Лінде Пелас не тільки великою кількістю обкладинок в відомих чоловічих журналах, а й тим, що має більш 8 млн передплатників в Інстаграм. І це не дивно, адже красуня зовсім не комплексує через свою розкішної фігури і з радістю її демонструє, передає Радіо MAXIMUM.

Зірка Playboy похвалилася своєю реальною фігурою: фото 18+

Playboy - фото з відкритих джерел

Зірка Playboy похвалилася своєю реальною фігурою: фото 18+ - фото 2

Але на цей раз блондинка викликала велике захоплення у шанувальників, адже опублікувала серію пікантних фото в крихітному чорному купальнику. Крім того, що дівчина похвалилася формами з різних ракурсів, вона ще й вирішила зовсім не використовувати фоторедактори.

Зірка Playboy похвалилася своєю реальною фігурою: фото 18+ - фото 3

Для нинішніх блогерів це рідкість, тому не дивно, що кадри зібрали понад 178 000 лайків і майже 3000 коментарів з компліментами. Тут дійсно жарко.

Зірка Playboy похвалилася своєю реальною фігурою: фото 18+ - фото 4

Нагадаємо, активні суперечки в Мережі викликала фотосесія моделей з агентства Lumpen для російської версії журналу Playboy. Так, в журналі вирішили показати справжній зовнішній вигляд моделей, які позують для популярного глянцю. На фото позують дівчата з різною зовнішністю, формами і пропорціями. На одній фотографії дівчина-альбінос в білому корсеті з атласною шнурівкою сидить на ліжку. На іншому кадрі фотограф з близької відстані сфотографував стегно моделі з розтяжками. Крім того, для чоловічого глянцю в нижній білизні позувала Надія Lertulo. Стилісти доповнили образ моделі майже прозорою спідницею і чорними панчохами. Також жінка одягла стильну шкіряну куртку, взула туфлі на високих підборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/z
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини