Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірка серіалу Ейфорія Зендея повторила культовий образ Бейонсе
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу Ейфорія Зендея повторила культовий образ Бейонсе

На соціальній сторінці в Instagram актриса опублікувала серію знімків і відео в яскравому шифоновому платті

29 червня 2021, 02:56
Поділіться публікацією:

Зірка серіалу Ейфорія Зендея взяла участь в церемонії вручення нагород BET Awards в архівному образі з колекції Versace весна-літо 2003. Раніше в цьому вбранні на публіці з'являлася Бейонсе. Так, 24-річна Зендея оригінально віддала данину поваги культовому образу співачки Бейонсе на врученні нагород BET Awards у 2003 році. Тоді відбулася прем'єра платинового треку артистки "Crazy In Love".

Зірка серіалу Ейфорія Зендея повторила культовий образ Бейонсе

Ейфорія Зендея (фото з відкритих джерел)

Зірка серіалу Ейфорія Зендея повторила культовий образ Бейонсе - фото 2

Наряд Бейонсе включав міні з плісировкою, а у Зенден — спідниця максідовжини з високим розрізом. На соціальній сторінці в Instagram актриса опублікувала серію знімків і відео в яскравій шифоновій сукні. Образ доповнили босоніжки в тон і прикраси BVLGARI.

Зірка серіалу Ейфорія Зендея повторила культовий образ Бейонсе - фото 3


Нагадаємо, напередодні виходу нової колекції Бейонсе для Adidas співачка відправила своїм зоряним друзям величезний помаранчева шафа з речами з колекції Ivy Park x Adidas. Оригінальний і дорогий подарунок від колишньої учасниці американської феміністської R & B-групи Destiny's Child отримали її подруги: 43-річна актриса Різ Уізерспун, телезірка і модель Хейлі Бібер, реперша Cardi B, танцівниця і актриса Зенден, модель і активістка Яру Шахід і співачка Жанель Моне. Селебріті вже встигли похвалитися отриманими презентом, висловивши свої враження від незвичайного подарунка своїм передплатникам в соціальних мережах. "Тільки що прийшла додому, а тут Бейонсе подарувала мені шафа", — не приховуючи емоцій і захвату, розповіла американська реп-виконавиця Cardi B.

А ось Різ Уізерспун розпакування щедрого подарунка від подружжя репера Джей-Зі записала на відео разом зі своєю мамою. Крім того, актриса приміряла деякі речі з колекції. Своєю чергою, 19-річна Яру Шахід також опублікувала відео на своїй сторінці в Instagram, залишивши підпис: "Це офіційно кращий день".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини