Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірка "Сватів" зізналася, що їй соромно за роботу з РФ після 2014 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Сватів" зізналася, що їй соромно за роботу з РФ після 2014 року

Ганна Саліванчук кардинально змінила свою позицію після повномасштабного вторгнення. Зірка також перейшла українською мовою

27 жовтня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

Популярна українська актриса Ганна Саліванчук, яка знімалася у серіалах "Свати", "Одного разу під Полтавою", "Нереальний КОПець" та інших розповіла про те, що її долає почуття провини за позицію після 2014 року. Аня шкодує, що неправильно сприймала та недооцінювала ту війну, яку РФ розв'язала на Сході. Як передає видання "Коментарі", своїми переживаннями вона поділилася в інтерв'ю "ЖВЛ".

Зірка "Сватів" зізналася, що їй соромно за роботу з РФ після 2014 року

Анна Саліванчук. Фото: з відкритих джерел

"Мені соромно, що 8 років тому я не прийняла цієї війни. Я далі одягала російську форму, далі знімала кадр українською, кадр російською, я заробляла гроші, я отримувала задоволення від того, що я в кадрі", — заявила Ганна.

Однак Саліванчук наголошує, що її життя та позиція після 24 лютого кардинально змінилася. Наразі вона повністю відмовилася від російської мови, перейшла в побуті українською мовою. Крім того, актриса відмовляється від участі у проектах, де є російські актори, які підтримують путінський режим. Каже, що так буде й надалі.                                                

Також війна вплинула її стан загалом. Ганна зізнається, що не може знайти у собі сили.

"Зараз я вранці встаю, а в мене сил уже немає. Мені немає звідки брати ту енергію... Я вже не витримувала, не справлялася сама з собою. У мене страшна апатія почалася, просто нічого не хочу. Кожен день відбувається якийсь жах, і ти просто не можеш", — додала актриса.

Читайте також на порталі "Коментарі" — до чого готується Росія, продовжуючи розмови про "брудну бомбу" – чи здатний Захід на превентивний удар, щоб утихомирити агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини