Головна Новини Зірки шоу бізнес Зірка TikTok Габріель Салазар загинув в автокатастрофі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка TikTok Габріель Салазар загинув в автокатастрофі

Блогер перебував за кермом Chevrolet Camaro 2014 року

2 жовтня 2021, 01:49
Поділіться публікацією:

19-річний Габріель Салазар, відомий TikTok-блогер (@gabenotbabe), загинув в автокатастрофі. Про це повідомляє американський журнал People. Блогер перебував за кермом Chevrolet Camaro 2014 року, коли сталася автокатастрофа, яка забрала життя водія і ще трьох осіб.

Зірка TikTok Габріель Салазар загинув в автокатастрофі

Габріель Салазар - фото з відкритих джерел

Поліціянти намагалися зупинити авто Салазара, але той не зупинився, тому було розпочато погоню. Це сталося близько 01:25 за місцевим часом на головному шосе США US 83. Під час погоні автомобіль Салазара з'їхав у канаву, врізався в кілька дерев, перекинувся і загорівся. 19-річний блогер і його пасажири — 41-річний Хосе Луїс Хіменес-Мора, 23-річний Хосе Моліна-Лара і 36-річний Серхіо Еспіноза-Флорес — загинули на місці.

Останнє повідомлення Салазара в Instagram був опублікований в суботу, там він позує поруч з автомобілем і за його кермом.

Нагадаємо, троє громадян України стали жертвами страшного дорожньої пригоди в Польщі. Ще один український громадянин 25-річного віку госпіталізований у важкому стані. Автомобіль під польським містом Лодзь майже розірвало на дві половини. Про це повідомляє ТСН. Трагедія на польській трасі сталася 29 вересня ввечері. Наші земляки поспішали в місто Катовіце. Нещастя сталося в польському районі Жгув. Поліція стверджує, що водій не впорався з керуванням авто.

За інформацією представника польської рятувальної служби Сильвестра Норвінського, іномарка, в якій було четверо наших земляків, на великій швидкості збила світлофор. Серед двох загиблих була і молода жінка. Їм усім було по 23-25 років. У соцмережах висловлюють співчуття і кажуть, що авто просто летіло. Такою великою була швидкість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ВоваШтопанный

2 жовтня 2021, 02:06

если ты дурак, то это навсегда. не прошел парень испытание медными трубами.


Новини