Головна Новини Зірки шоу бізнес Злата Огневич показала, як стильно одягатися влітку
commentss НОВИНИ Всі новини

Злата Огневич показала, як стильно одягатися влітку

На знімках Огневич позує в білих джинсах із завищеною талією, кроп-топі з V-подібним вирізом кольору насиченої фуксії

7 липня 2021, 05:49 comments1086
Поділіться публікацією:

Головна героїня другого сезону Холостячки Злата Огневич опублікувала в Instagram серію нових фотографій та продемонструвала один з головних трендів цього літа — хустку. Дивіться яскраві фото красуні. Співачка сфотографувалася на дерев'яному причалі в Києві.

Злата Огневич показала, як стильно одягатися влітку

Злата Огневич (фото з відкритих джерел)

На знімках Огневич позує в білих джинсах із завищеною талією, кроп-топі з V-подібним вирізом кольору насиченою фуксією, а також з хусткою, зав'язаним на голову. Образ вона доповнила золотистим ременем-ланцюжком на штанях, довгими сережками, білими босоніжками на каблуках, а на одному фото накинула на плечі джинсову куртку.

Злата уклала волосся в легкі хвилі. "Жила-була одна дівчинка, і одного разу вона... Перестала боятися", — підписала знімки артистка. У коментарях прихильники не поскупилися на компліменти.

Нагадаємо, відома українська 33-річна співачка Злата Огневич презентувала кліп на сингл "Чом ти не прийшов", в якому постала перед слухачами у відвертому образі. Так, в мініфільмі про життя і про цінності, закладених з дитинства, артистка з'явилася повністю оголеною. Відомо, що режисером даної відеороботи став Макс Литвинов. Варто зазначити, що для представниці України на пісенному конкурсі "Євробачення 2013" подібний артпроєкт став досить сміливим кроком. "Що стосується мистецтва — я відкрита і приймаю експерименти. Там, де творчість, можливо все, і мені неважко бути відвертою", — поділилася Огневич. Крім того, 13 грудня Злата також представить збірку українських народних пісень "Сила поколінь", які звучать з допомогою її авторської обробки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини