Головна Новини Зірки шоу бізнес Знамените ранчо Майкла Джексона продано за мізерну ціну: протягом 5 років вартість впала майже в 5 разів
commentss НОВИНИ Всі новини

Знамените ранчо Майкла Джексона продано за мізерну ціну: протягом 5 років вартість впала майже в 5 разів

Площа проданого ранчо Майкла Джексона складає 1100 га

25 грудня 2020, 01:17 comments1017
Поділіться публікацією:

Знамените ранчо Майкла Джексона "Неверленд" в Каліфорнії нарешті продано, більш ніж через 10 років після смерті поп-зірки, яка покинула цю власність після суду над ним за звинуваченням у розбещенні там маленького хлопчика. Про це пише Reuters.

Знамените ранчо Майкла Джексона продано за мізерну ціну: протягом 5 років вартість впала майже в 5 разів

Neverland Ranch

Мільярдер-інвестор Рон Беркл, колишній друг сім'ї Джексона, нещодавно купив величезний маєток площею 1100 га, повідомив в четвер його прес-секретар.

The Wall Street Journal повідомила, що маєток, яке кілька років тому було перейменовано в Ранчо Сікамор-Веллі, було продано за 22 млн дол., згідно публічним записам. У 2015 році запитувана ціна становила 100 млн дол., а в 2017 році вона вже знизилася до 67 млн дол.

Прес-секретар Берклі сказав, що бізнесмен розглядав інвестиції як можливість для земельного банку. Він зауважив маєток з повітря, дивлячись на інше місце, і зв'язався з Томом Баррака, засновником інвестиційної компанії Colony Capital LLC, щоб скріпити угоду. Ранчо в той час не продавалося.

Джексон, який помер у 2009 році у віці 50 років, купив нерухомість в Лос-Олівос, приблизно в 193 км на північ від Лос-Анджелеса, в 1988 році за 19,5 млн дол. Після фінансової скрути у 2008 році він передав право власності Colony Capital LLC, яке тримало кредит на це майно.

"Неверленд" — назва, взята з казки про Пітера Пена, хлопчика, який відмовився рости. Ранчо стало улюбленим місцем відпочинку Джексона і прославилося тим, що там були зоопарк, залізниця та атракціони тематичного парку.

Там же він розважав дітей, один з яких висунув проти співака звинувачення в розбещенні малолітніх, що призвело до судового розгляду у 2005 році та виправдання Джексона за всіма пунктами звинувачення.

Джексон присягнувся ніколи не повертатися в "Неверленд" після суду.

Раніше "Коментарі" писали, що родичі Майкла Джексона домоглися компенсації в 100 млн доларів за звинувачення в педофілії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини