Головна Новини Зірки шоу бізнес Знаменитості, над якими знущалися в школі
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитості, над якими знущалися в школі

Реальні життєві історії зіркових людей

22 лютого 2021, 13:29
Поділіться публікацією:

Неважливо хто ми — у школі всім доводилося несолодко!

Знаменитості, над якими знущалися в школі

Шкільні знущання. Фото: mom-dad-baby.ru

Джекі Чан

Джекі Чан — справжній першозасновник комічної бойової хореографії. Успіх і професіоналізм Чана в чималому ступені сходять його досвіду перенесених знущань в школі. Батько Джекі віддав його в школу бойових мистецтв за погану поведінку. Хлопчик і сам хотів туди піти, оскільки діти не раз насміхалися над його нездатністю за себе постояти. Чан розповідає, що його цькували до того дня, коли він захистив іншу дитину від нападок хуліганів, і навчився як вистояти в процесі боротьби. З цього уроку в ранньому віці він виніс самодисципліну і самоповагу в дорослі роки:

"Я завжди намагаюся бути зразком для наслідування для своїх дітей", — каже Джекі Чан.

Демі Ловато

Співачка не тільки розповідає про знущання з неї в дитинстві, які не змогли її зломити, але ще і допомагає незліченній кількості людей по всьому світу впоратися з подібними ситуаціями. Психологічні проблеми Ловато — розлад харчування та зловживання наркотиками — пов'язані з її неблагополучним досвідом у школі. Круті дітки навіть підписували петицію ненависті в її адресу, а тортури ніколи не припинялися. Іноді мучителі навіть проникали в її будинок, щоб познущатися з неї. Зрештою, Ловато залишила традиційну школу, і отримала атестат вже на домашньому навчанні у 2009 році.

Леді Гага

Мало кому відомо, що її природна тяга до гротеску в минулому робила її мішенню для регулярних насмішок і знущань.

"У школі мене вважали фріком, — говорить Леді Гага, — тому мені подобається створювати цю особливу атмосферу для своїх фанатів, щоб вони відчували наш загальний дух, і що не вони одні виглядають диваками".

Учні писали всякі непристойності на її шафці для одягу, а також насміхалися і ображали її в шкільних коридорах. В одному з випадків троє хлопців схопили її і засунули у сміттєвий бак на вулиці, а їх подружки сміялися. Тепер у Гаги є спеціальна сторінка, покликана не допустити повторення подібних історій з іншими юними дівчатами, на якій вказана організація із захисту і підтримки жертв шкільних нападок. Вона назвала свій фонд "Я такою народилася" — організація вчить людей говорити відкрито те, що вони відчувають.

Дженніфер Лоуренс

Джен не тільки не запрошували на шкільні дні народження, але в одному з випадків її спеціально запросили на захід, на якому її насправді ніхто не чекав. На щастя, вона туди не пішла, а замість цього порвала запрошення і викинула. Роки в початковій школі проходили більш гладко, але після цього вона стільки разів змінювала школи, що це завжди давало її одноліткам привід дня насмішок.

Джастін Тімберлейк

Життя повернулося чудовим чином для цього колишнього співака групи 'N Sync, але його ранні роки були також отруєні важкими часами в школі. З моменту повернення в школу після роботи в компанії Disney в Орландо, він став об'єктом для насмішок однокласників, тому що йому подобалися не такі речі, які подобалися їм. Згадуючи про минуле, Джастін говорить, що ті самі відмінності й зробили його таким, яким він є зараз, включаючи успіх в музиці, акторську кар'єру і в багатьох інших областях.

Раніше "Коментарі" писали, який засіб контрацепції підходить саме вам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.youtube.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини