Головна Новини Зірки шоу бізнес Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки
commentss НОВИНИ Всі новини

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки

Зірки не упустили можливість блиснути своїми вбраннями

1 березня 2021, 12:50 comments1757
Поділіться публікацією:

Поки ми спали, в США відбулася грандіозна подія — 78-я церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус". І попри те, що через пандемію коронавірусу формат проведення заходу було змінено, світові знаменитості все ж змогли блиснути своїми розкішними вбраннями на червоній доріжці. Хто ж запам'ятався найбільше?

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки

Золотий глобус 2021 / Фото: Depositphotos

Аня Тейлор Джой

Зірка популярного серіалу "Хід королеви" ретельно підготувалася до церемонії й на червоній доріжці дійсно виглядала як королева. Актриса вибрала для виходу у світ смарагдову сукню з глибоким декольте від Christian Dior і вдало підкреслила свій образ коштовностями Tiffany & Co. Варто зазначити, що за свою роботу в "Ході королеви" вона отримала заповітну статуетку в номінації "Краща актриса в міні-серіалі".

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки - фото 2

Ніколь Кідман

Попри те, що голлівудська актриса не здобула перемогу за драматичну роль в серіалі "Грати назад", її віртуальний вихід на червону доріжку був ефектним. Ніколь з'явилася в строгій чорній сукні Louis Vuitton з золотими ланцюгами.

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки - фото 3

Марго Роббі

Зірка "Загону самогубців" не змінює своїй дружбі з Chanel, тому на червоній доріжці вона позувала в монохромній сукні з рюшами від французького модного будинку, підкресливши образ чорним поясом з логотипом бренду.

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки - фото 4

Розамунд Пайк

Актриса отримала нагороду за роль у фільмі "Аферистка" і прийшла за нею на церемонію в пишній червоній сукні від Molly Goddard. Найцікавіше, що актриса не побоялася поєднати сукню з зухвалими черевиками замість делікатних каблуків.

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки - фото 5

Аманда Сейфрід

Знаменитість запам'яталася своєю появою в приголомшливій сукні рум'яного відтінку Oscar de la Renta. Як вже відзначили модні редактори, квіти в лютому — чудова ідея піти від похмурого зимового настрою.

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки - фото 6

Кейт Хадсон

Попри те, що актриса взяла участь в "Золотому глобусі" в віртуальному форматі, вона вразила своїм елегантним луком від Louis Vuitton. На ній було гарна чорна сукня з розшитим золотим візерунком корсетом і грубим ременем. Свій образ зірка доповнила прикрасами.

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки - фото 7

Кетрін Зета-Джонс

Безпрограшний чорний колір вибрала для себе і Кетрін Зета-Джонс. На червоній доріжці актриса з'явилася у творінні Dolce & Gabbana з асиметричним вирізом, приспущеними плечима, драпіруванням, запаморочливим вирізом до середини стегна і довгим шлейфом.

Золотий глобус-2021: найобговорюваніші вбрання з червоної доріжки - фото 8

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які найдорожчі наряди носили члени британської королівської сім'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини