Головна Новини Зірки шоу бізнес Зухвала дочка Мадонни показала волохаті пахви всьому світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зухвала дочка Мадонни показала волохаті пахви всьому світу

Дочка Мадонни, модель Леон Лурдес, показала неголені пахви на камеру на балу Met Gala у Нью-Йорку

14 вересня 2021, 17:10 comments4085
Поділіться публікацією:

Дочка Мадонни прибула до столичного музею мистецтв в Нью-Йорку у понеділок в приголомшливому вигляді. Модель Леон у розкішній сукні кольору фуксії показала свою ідентичність світу моди. Фотографії публікує портал ЕТ.

Зухвала дочка Мадонни показала волохаті пахви всьому світу

Модель Леон Лурдес, фото з відкритих джерел

Вона потрапила у вересневий випуск Vogue поруч із Белою Хадід, Лі, Каєю Гербер, Анокою Яй, Аріель Ніколсон, Шеррі Ши і Юмі на обкладинку модного журналу під назвою "Генерація Америки: моделі, які змінюють галузь". У понеділок 24-річна модель у сукні Fuschia з тисячами металевих вишитих прикрас, срібними підборами та з її довгим чорним волоссям, яке вже виросло нижче п'ятої точки, показала всю красу.

Зухвала дочка Мадонни показала волохаті пахви всьому світу - фото 2

24-річна знаменитість вперше відвідала щорічний захід Інституту костюма музею "Метрополітен". Папараці сфотографували її в яскраво-рожевій сукні довжини максі від модного будинку Moschino, верх якої виконано у вигляді ліфа. Костюм оформлений перехресним поясом, оголюючи живіт Лурдес, і блискучими каменями. В руках дівчина тримає сумку в тон наряду.

На одному з розміщених у мережі кадрів манекенниця підняла руку вгору, демонструючи фотографам неголені пахви. Крім того, модель також продемонструвала присутнім пірсинг на язиці.

Зухвала дочка Мадонни показала волохаті пахви всьому світу - фото 3

"Люди думають, що я талановита багата дитина, у якої все було на блюдечку", — сказала вона, додавши, що фактично оплатила власне навчання в коледжі та виступає за скасування за межами Голлівуду в околицях Художнього Bushwick у Брукліні.

За словами дочки знаменитості, кожен використовує своє тіло, щоб визначити простір навколо і змінити його. Цього року бал був присвячений розвідці сарторальної ідентичності нації та глибокому зануренню в американську винахідливість. Відповідно до пресрелізу захід мав на меті виділити "все з розкішною простотою гламуру".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини