Головна Новини Зірки шоу бізнес Зухвала мавпа хоче оголити груди моделі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зухвала мавпа хоче оголити груди моделі (ВІДЕО)

Дуже нахабна мавпа намагається стягнути топ з перуанської моделі. Коли жінка хоче зупинити тварину, то отримує удар по обличчю

12 листопада 2022, 01:15 comments2021
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Перуанська модель Паула Мансанал позувала в Мавпячому лісі в Індонезії. В якийсь момент до неї підійшла мавпа та хотіла стягнути топ без бретельок з 28-річної моделі. Відео з зухвалою поведінкою мавпи потрапило в мережу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Daily Mail.

Зухвала мавпа хоче оголити груди моделі (ВІДЕО)

Перуанська модель Паула Мансанал. Фото: з відкритих джерел

Перуанська модель потрапила в курйозну ситуацію у Мавпячому лісі Убуда. В цьому лісі мешкає дуже багато мавп, які зовсім не бояться людей і часто крадуть у них цінні речі.

Цього разу мавпа без жодного страху намагалась оголити груди з 28-річної Паули Мансанал.

Перуанська модель опублікувала відео на своєму Tik Tok каналі та написала, що просто не хотіла, аби мавпа торкалась певних частин її тіла. На відео видно як Мансанал намагається заборонити мавпі стягнути свій топ, за що не очікувано отримує ляпас від тварини.

Відео з пікантним інцидентом на острові Балі можна переглянути нижче:

Відео з моделлю, яка у 2014 році отримала нагороду як міс Перу та зухвалою мавпою переглянуло понад 300 тис. осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американка зробила косметичну операцію зі збільшення губ, та отримала неочікуваний ефект. Губи збільшились у кілька разів, Басія Квері опублікувала наслідки косметичної процедури у своїх соціальних мережах.

Також "Коментарі" повідомляли про відомого іспанського футболіста, який захищав мадридський "Реал". Воротар Ікер Касільяс опублікував повідомлення на сторінці в Twitter про те, що він гей, здійснивши камінг-аут. Але через кілька годин повідомлення було видалено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини