Головна Новини Зірки скандал Легендарний футболіст Реалу Ікер Касільяс зізнався, що він гей
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарний футболіст Реалу Ікер Касільяс зізнався, що він гей

Несподіваний камінг-аут

9 жовтня 2022, 18:07 comments1492
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

9 жовтня легендарний воротар мадридського Реалу Ікер Касільяс відкрився широкій аудиторії про свою сексуальну орієнтацію. Футболіст на власній сторінці в Twitter повідомив, що він гей.

Легендарний футболіст Реалу Ікер Касільяс зізнався, що він гей

Легендарний футболіст Реала Ікер Касільяс зізнався, що він гей. Фото з відкритих джерел

У футбольному світі є мало футболістів, які відкрито заявляють про свою орієнтацію. Несподівано для всіх зробила камінг-аут зірка Реалу та збірної Іспанії Ікер Касільяс. 2021 року футболіст розлучився зі своєю дружиною Сарою Карбонеро, з якою мав стосунки з 2016 року. У пари двоє дітей.

На повідомлення Ікера Касільяса у соціальній мережі відреагував його партнер по збірній Карлос Пуйоль, який зазначив, що час розповісти про наші відносини.

Через дві години іспанський воротар видалив свій пост та заявив, що його профіль було зламано.

Ікер Касільяс попросив вибачення усім за таку інформацію, особливо ЛГБТ спільноті.

Повідомлення з вибаченнями воротаря можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що найдорожчий футболіст світу Кіліан Мбаппе зустрічається з трансгендером. Новою пасією француза виявилась модель-трансгендер Інес Рау. ЗМІ вже неодноразово бачили пару разом на різних позафутбольних заходах. Наразі, офіційно про стосунки пари ніхто з них не повідомляв, але французькі медіа впевнені у стосунках. Мбаппе виступає за французький клуб "ПСЖ" та є найдорожчим футболістом сучасності та оцінюється у понад 160 млн доларів.

Також "Коментарі" повідомляли про футбольних фанатів, які вирішили скласти пісню про Кримський міст. Відео з натовпом вболівальників. що співають про зруйнований міст потрапило в соцмережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини