Головна Новини Зірки Королевські особи Бебі-бум в королівській родині: внучка Єлизавети II чекає на третю дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Бебі-бум в королівській родині: внучка Єлизавети II чекає на третю дитину

Відомо, що до цього внучка королеви перенесла два викидня

9 грудня 2020, 21:20
Поділіться публікацією:

Старша внучка королеви Великобританії Єлизавети II Зара Тіндолл в наступному році знову стане мамою. Цією радісною новиною поділився її чоловік Майк.

Бебі-бум в королівській родині: внучка Єлизавети II чекає на третю дитину

Зара і Майк Тіндолл / Фото: Getty Images

"Це був гарний тиждень для мене, тому, що я дізнався, що третій Тіндолл на підході", — розповів екс-капітан збірної Англії з регбі.

Майкл Тіндолл зізнався, що дуже хоче сина, тому що у нього вже є дві дочки. Хоча зазначив, що буде сильно любити свою третю дитину, незалежно від того, хто з'явитися на світ. Також чоловік Зари зазначив, що вони хочуть назвати майбутнього малюка Кові або Ковіна.

Відомо, що Зара і Майкл одружені вже 9 років і виховують двох доньок: 6-річну Мію і 2-х річну Ліну. Але до народження молодшої дівчинки у внучки королеви Великобританії двічі траплялися викидні.

Чоловік Зари також зазначив, що вони ще не розповіли дітям про майбутнє поповнення в родині. Вони побоюються того, що старша дочка розповість про це в школі, а це буде дещо передчасно. Але вони вже давно просили й братика, й сестричку, тому, Майкл вважає, що діти будуть дуже раді такій новині.

Варто відзначити, що старша внучка Єлизавети II є 18 в черговості спадкування трону. Вона активно займається кінним спортом, а також стала першим членом королівської сім'ї, хто з'явився в рекламі.

На цей час у Єлизавети II та принца Філіпа вісім правнуків. Але у вересні 2020 року стало відомо, що в положенні ще одна внучка королеви — принцеса Євгенія. Їх первісток повинен з'явиться на світ на початку 2021 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в чому п'ять головних принципів довголіття королеви Великобританії Єлизавети II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини