Головна Новини Зірки Королевські особи Бельгійська королівська сім'я представила світу свою різдвяну листівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Бельгійська королівська сім'я представила світу свою різдвяну листівку

Кадр був зроблений під час репетиції різдвяного концерту хора Scala

18 грудня 2020, 15:20
Поділіться публікацією:

Королева Матильда, король Філіп і четверо їхніх дітей — сини Габріель і Еммануель, і дочки Єлизавета і Елеонора, підготували свою святкову листівку до Різдва 2021. У мережі опублікували фотографію, на якій все сімейство позує в королівському палаці.

Бельгійська королівська сім'я представила світу свою різдвяну листівку

Бельгійська королівська сім'я. Фото: tsn.ua

Повідомляється, що знімок зробили під час репетиції різдвяного концерту хора Scala. А саме, в тронному залі, який прикрасили інсталяцією орігамі Чарльза Кайсіна.

Так, на святковому знімку можна побачити королеву Матильду, яка вибрала для цього випадку елегантне плаття бордового кольору з квітковою аплікацією. Свій образ вона доповнила туфлями-човниками на шпильці та об'ємними сережками, які були декоровані камінням. Завершували святкове вбрання королеви акуратно укладене волосся і легкий макіяж. Король Філіп одягнув чорний строгий костюм, а краватка ідеально поєднувалась із сукнею його дружини.

Спадкоємиця престолу принцеса Єлизавета вибрала для цієї фотосесії максі-плаття і туфлі-човники світлого кольору. А її сестра Елеонора одягла червону сукню середньої довжини та чорні лакові балетки.

Що стосується хлопців королівської сім'ї, то вони теж вибрали темні строгі костюми, доповнивши їх досить незвичайними краватками. Всі разом вони позували на фоні високої пишної ялинки, яка була красиво прикрашена, а також на фоні інших не менш яскравих новорічних атрибутів.

Бельгійська королівська сім'я представила світу свою різдвяну листівку - фото 2
Бельгійська королівська сім'я представила світу свою різдвяну листівку - фото 3
Бельгійська королівська сім'я представила світу свою різдвяну листівку - фото 4

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, різдвяна листівка королівської сім'ї готова. Герцог і герцогиня Кембриджські показали, як виглядає їх листівка на Різдво 2021.

Фотографію, яка зроблена фотографом Меттом Портеусом, вони розмістили на своїй сторінці в соціальних мережах. Так, на святковому знімку можна побачити Кейт, Вільяма і трьох їхніх дітей — принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини