Головна Новини Зірки Королевські особи "Це ганьба": мережа обурена тим, що Кейт і Вільям порушують правила самоізоляції
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це ганьба": мережа обурена тим, що Кейт і Вільям порушують правила самоізоляції

В мережі почали обурюватися, що члени королівської сім'ї вважають, ніби їм можна не дотримуватися приписів, що стосуються насправді всіх

22 грудня 2020, 14:08
Поділіться публікацією:

Принц Вільям і Кейт Міддлтон вирішили трохи забути про правила карантину, тому вирушили всією сім'єю на прогулянку. З цього приводу в мережі вже який день не припиняються суперечки, тому що не всі користувачі вважають таку поведінку королівської сім'ї правильною. Про це пише Daily Mail.

"Це ганьба": мережа обурена тим, що Кейт і Вільям порушують правила самоізоляції

Герцог і герцогиня Кембриджські. Фото: Getty Images

Так, пара була помічена з трьома своїми дітьми під час прогулянки в Норфолку з сім'єю принца Едварда. І це незважаючи на той факт, що в графстві на вулиці дозволяється збиратися групами не більше 6 чоловік.

Всі разом вони прогулювалися в парку, який розташований на території палацу. Всього на цій дружній зустрічі були присутні 9 осіб. Це абсолютно суперечить встановленим правилам, тому користувачі в інтернеті почали обурюватися з цього приводу.

Суспільство категорично відмовляється розуміти, чому одним можна порушувати правила карантину (навіть якщо це королівські особи), а іншим не можна. Проте, джерело в палаці каже, що королівські сім'ї приїхали окремо, і тільки потім вже зустрілися. До слова, їх зустріч вийшла спонтанною, адже ніхто з них не планував спільну прогулянку.

Ось кілька коментарів, які користувачі писали з приводу ситуації, що склалася:

"Королівська сім'я, схоже, не сприймає коронавірус всерйоз"

"Дивно, що вони прийшли на захід, коли уряд просить припинити непотрібні збори. Але ще дивніше те, що жоден з них не одягав маску на цей захід"

"Це ганьба".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, різдвяна листівка королівської сім'ї готова. Герцог і герцогиня Кембриджські показали, як виглядає їх листівка на Різдво 2021.
Фотографію, яка була Роби фотографом Меттом Портеусом, вони розмістили на своїй сторінці в соціальних мережах. Так, на святковому знімку можна побачити Кейт, Вільяма і троє їхніх дітей — принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини