Головна Новини Зірки Королевські особи Ці речі Єлизавета ІІ категорично забороняє робити у своїй присутності
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці речі Єлизавета ІІ категорично забороняє робити у своїй присутності

Королева має свої цікаві "пунктики".

5 вересня 2022, 08:28
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Королева Єлизавета II відома своїм консерватизмом і серйозністю. Однак, здавалося б, вона повинна розуміти, що діти мають право гратися. Реальність, однак, зовсім інша.

Ці речі Єлизавета ІІ категорично забороняє робити у своїй присутності

Королева має свої цікаві "пунктики". Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що королева Єлизавета II вимагає від дітей поводитися як дорослі в певних ситуаціях. В основному це стосується їх харчової поведінки. Виявилося, що є ряд рекомендацій, які повинен пам’ятати кожен, хто сидить за столом із Королевою, незалежно від віку.

Колишній британський політик Гайлс Брандрет заявив у Daily Mirror, що Єлизавета II категорично забороняє користуватися мобільними телефонами за столом.

Такі дії королеви є предметом наслідування для британського політика.

Королева — мій приклад для наслідування в усьому, — сказав Гайлс Брандрет.

Королева також забороняє розмовляти з повним ротом, вставати з-за столу і взагалі пустувати. Це означає, що під час вечері з бабусею діти принцеси Кейт і принца Вільяма сидять абсолютно нерухомо. Можна лише здогадуватися, скільки часу батьки приділяли навчанню дітей, як поводитися в присутності Єлизавети II.

Цікаво, що однією з інших заборон є вживання слова "туалет". Це означає, що діти не можуть ні повідомити, що їм потрібно скористатися туалетом, ні просто встати і піти туди.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що королева Єлизавета II сповістила ім'я наступної королеви. Про це вона розповіла під час відзначення 75-тої річниці з моменту сходження на королівський престол. Нею виявилась герцогиня Корнуольська — Каміла, яка є дружиною принца Уельського - Чарльза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини