Головна Новини Зірки Королевські особи Експерти вважають, що Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі з розрахунку
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти вважають, що Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі з розрахунку

Принц Гаррі і Меган Маркл відійшли від королівської сім'ї на початку цього року

1 серпня 2021, 17:00 comments2786
Поділіться публікацією:

Шлюб актриси Меган Маркл і принца Гаррі — не є зустріччю двох сердець, а ретельно спланованою операцією. Такої думки дійшли королівські експерти, аналізуючи поведінку актриси. Її королівський експерт Джонатан Сакердотті назвав амбітною з далекосяжними планами.

Експерти вважають, що Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі з розрахунку

Меган Маркл і принц Гаррі (фото з відкритих джерел)

Під час ефіру на каналі SKY News він зазначив, що заміжжя за хлопцем "блакитних кровей" — "дуже ретельно спланувала" Меган Маркл, і висловив припущення, що вона багато працювала над собою, над своїм іміджем і поведінкою.

"Вона росла з високими амбіціями і почала досягати їх як актриса, працюючи, очевидно, не дуже успішною актрисою з точки зору міжнародної популярності", — сказав він.

Принц Гаррі і Меган Маркл відійшли від королівської сім'ї на початку цього року, вирішивши залишити Великобританію і оселитися в Америці. Зараз вони живуть у Монтесіто, штат Каліфорнія, зі своїми дітьми: дворічним сином Арчі і дочкою Лілібет Діаною, яка народилася в червні.

Нагадаємо, журналісти видання стверджують, що подружжя не планує створювати велику сім'ю. Все тому, що Гаррі і Меган поділяють ідею благодійної організації Population Matters, яка пропагує думку про те, щоб сім'ї мали не більше двох дітей. Адже активісти переконані, що саме така кількість нащадків у сім'ях є оптимальною для збереження навколишнього середовища.

Автори публікації згадали, що вперше Гаррі і Меган заговорили про таке рішення під час одного свого інтерв'ю. Тоді вони підтримували кампанію благодійної організації, яка закликала створювати сім'ї тільки з двома дітьми для постійної чисельності населення на планеті і збереження навколишнього середовища.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини