Головна Новини Зірки Королевські особи Герцогам Сассекським пророкують розлучення: що говорить брат Меган
commentss НОВИНИ Всі новини

Герцогам Сассекським пророкують розлучення: що говорить брат Меган

Брат Меган впевнений, що сестра скоро кине принца

3 листопада 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Зведений брат Меган Маркл пророкує парі розлучення та називає Меган "холодною" та пихату. Про це пише The Sun.
Родич герцогині Сасексської запевняє, що принц Гаррі перестав посміхатися після того, як одружився з Меган Маркл. Меган скоро кине свого чоловіка королівської крові, стверджує її зведений 55-річний брат Томас Маркл-молодший.

Герцогам Сассекським пророкують розлучення: що говорить брат Меган

Парі Меган і Гаррі пророкують гучне розлучення, фото з відкритих джерел

Адже жінка раніше дуже холодно попрощалася зі своїм колишнім чоловіком Тревором Енгельсоном, який її обожнював. Чоловік розповів, що востаннє спілкувався з сестрою в 2011 році на похороні бабусі. Після чого вона переїхала до Канади й перестала спілкуватися з рідними, як раніше це робила. Стосунки між ними стали холодними, хоча раніше, до весілля з Гаррі Меган тепло спілкувалася з братом.

Брат розповів, що колишньому чоловікові вона після розлучення відправила обручку поштою. Незважаючи на те, що чоловік її обожнював, Меган швидко кинула його. До того ж її перший чоловік володів продюсерською компанією й, ймовірно, допомагав у кар'єрі дружині.

Брат Меган додав, що наступним, кого кине герцогиня буде її теперішній чоловік. За словами Томаса, раніше на фото принц Гаррі виглядав більш щасливішим, ніж останній час.

У 2018 році Томас написав листа, в якому назвав майбутнє весілля пари "фейковою казкою" і попередив Гаррі, що його шлюб з Меган стане "найбільшою помилкою в історії королівського весілля". Ще в серпні 2021 року він стверджував, що попереджував Гаррі про те, що "поверхова" Меган зруйнує йому життя. Брат називав сестру неглибокою та пихатою жінкою.

Як повідомляв портал "Коментарі", принц Гаррі зробив приголомлише зізнання й розповів, як він переживав смерті принцеси Діани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини